Maybelline Eyestudio eyeshadow

pondělí, září 03, 2012

Krásné poledne v první školní den tohoto roku, v blogovém světě se to hemží "back to school" tutorialy na líčení, návrhy na oblečení a bůhví co ještě podobného. Já se ovšem do takovýchto článků pouštět nehodlám. Líčení na školní a mimoškolní nerozlišuji a obléci se snad také sami umíte. :-)

Dnes vám představím (pro mě nové) oční stíny od Maybelline. Jedná se o kvatra očních stínů z kolekce Silk Glam Eyestudio a prodávají se v nepřeberných variací. Jenom u nás jsem jich viděla 8 a nepochybuji o tom, že ve velkých městech je výběr ještě větší. Poprvé jsem o těchto minipaletkách slyšela u EmilyNoel83 na youtube, o které jste si tu mohli přečíst již dříve v tagu o mých oblíbených "youtube gurus". Takže jsem neváhala a koupila si je. Musím přiznat, že před tím mě nechávali absolutně chladnou a nic moc jsem od nich nečekala.


Tento úlovek je v odstínu 20 Coral Drama. Nechápu, proč odstíny na fotkách lépe nevinikly a docela dost mě to mrzí. Barvy jsou opravdu intenzivní jak v balení, tak po nanesení na víčko. Konkrétně tato kombinace mi hodně připomíná moje Inglot stíny a věřte tomu nebo ne, opravdu bych je nazvala dokonalou levnou variantou.  Za sebe můžu říct, že bych tyto malé paletky doporučila především těm, kteří mají problémy se správným kombinováním barev a nejsou si s nimi jisté.


Balení vypadá docela maličkaté a obávala jsem se správné aplikace, ale vy nemusíte. Jednotlivé "chlívečky" jsou naprosto akorátní pro jakýkoliv štětec, se kterým byste stíny chtěli nanášet.  Co mě na barvičkách překvapilo byl fakt, že naprosto neprášía přestože jsou pudrové, jsou velice dobře zalisované do balení. Kombinace barev je naprosto famózní v každém provedení, takže určitě nesáhnete vedle. 


Co se týče výdrže - kupujete paletku stínů za 199 Kč a tomu také její výdrž odpovídá. Super celodenní líčení to není, ale se správnou bází vám od osmé ranní do páté večerní vydrží. Jednotlivé stíny se do sebe krásně "vmíchávají" a tvoří krásné barevné kombinace. 


První paletka se mi tak zalíbila, že jsem si dnes skočila pro druhou, tentokrát variantu 21 Pink Drama. 

Za mě mají stíny 10/10 a kromě dokonalých Color Tattoo, jsou tohle další stíny od Maybelline, které stojí za to :-)

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Velmi pekne paletky, zaujala ma ta druhá paletka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tip, mě se zalíbila ta druhá paletka, rozhodně se po nich při další návštěvě drogerie podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé! :) Už dlouho hledám paletku neutrálních stínů, malinko mi, ale vadí ta přítomnost třpytek.

    OdpovědětVymazat
  4. essence serie už nebudou ?

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou i Matné? Výborně, děkuji za tip! :) A moc povedený článek, jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám nejraději palekty přiřozených hnědých barev, určitě skvělý výběr :).

    OdpovědětVymazat
  7. co mi to děláš, já si slíbila, že už teď dlouho stíny kupovat nebudu a ty přijdeš s takovým lákadlem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D vždyť víš že já a stíny si spolu moc dobře rozumíme

      Vymazat
  8. Dneska už jsem je měla dokonce v košíku, ale nakonec jsem si všimla, že jsou znovu v akci ty boží stíny Loreal, takže ty vyhrály a Maybelline třeba někdy příště.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)