Melvita

pondělí, září 17, 2012

Ahojky! Dneska se podíváme na kosmetiku z trošku jiného soudku a to na kosmetiku organickou. Konrkétně na značku Melvita. S touto značkou jsem se seznámila minulé Vánoce, jelikož mě kamarádka podělila několika cestovními sadami. Melvita je značka francouzské organické kosmetiky, která byla založena roku 1983, certifikovaná dle standartů ECOCERT (největší certifikační společnosti v Evropě pro organické kosmetické výrobky). 

Asi se ptáte, proč vám jdu představovat kosmetiku z vánoc, nicméně právě teď probíhá na stránkách Melvity velký výprodej a tak jsem vás chtěla trošku inspirovat. :-) Dneska vám představím první z věciček a postupně se snad dostane i na další.

P:S: Jelikož jsem své krásné balení už dávno vyhodila, dovoluji si použít obrázek z oficiálních stánek Melvity pro ČR. 
Tenhle krásný domeček (vánoční výživná sada) byl jeden z prvních dárků, které jsem dostala. Všechny výrobky jsou z včelího vosku a sada obsahuje: Hutný krém na ruce, balzám na rty a tělové mléko. 

Balzám na rty: Balzám obsahuje včelý vosk, bambucké máslo a arganový olej. No co vám budu povídat, v zimě jsem díky němu žádnými vysušenými rty netrpěla. Stačilo ho použít vždy ráno/večer a rty jsem měla po celý den krásně "vláčné" :-) Jestli nic, tak tohohle prďolu si určitě pořídím znovu. 

Tělové mléko: Toto balení obsahuje 30 ml "vzorek" tělového mléka s obsahem tří medů. Ani s ním jsem neměla sebemenší problémy. Krásně se roztírá, úžasně voní, pokožku zanechá krásně vláčnou a pružnou (ne nadarmo se říká, že když dojdou krémy máme se mazat medem). 

Krém na ruce: Stejně jako balzám obsahuje včelý vosk, bambucké máslo a arganový olej. Tento krém ruce regeneruje (takže pokavaď je máte v zime popraskané, nanesete krém a do rána se stane zázrak), nicméně nijak nehydratuje. Díky vosku se docela dlouho vstřebává, ale jak říkám v úvodu, popraskané ručky vám zacelý jedna radost.

Znáte značku Melvita? Jaké další produkty byste nám doporučili?

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Jé! Moje milovaná Melvita. Tyhle výrobky znám, až na ten balzám na rty. Ještě úplně nejlepší je ten tělový krém Apicosma - ten je luxusní a hutnější než lotion. A taky božsky voní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. jééé paráda :) Melvita je supeer značka:D

    OdpovědětVymazat
  3. značku neznám, popis zní skvěle:-)) můžeš si prosím tě opravit včelý vosk na včelí?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)