MUA Pearl

středa, září 19, 2012

Ahojky dámy, venku je pěkně deštivo a já tu tak sedím zavřená doma a chystám se do práce a říkám si, rozhodně musím přidat článek! A tak si tak projíždím svůj "to do list" na blog a přemýšlím, s čím vás seznámit a pak mi to dojde: vždyť jsem vám ještě vůbec pořádně neukázala, co jsem si pořídila od MUA. Dneska vám tedy ukážu první přírůstek a to single eyeshadow.


Mono (singl) oční stíny prodává MUA ve dvou provedeních: matné (4 odstíny) a perlové (23 odstínů), já jsem tedy zvolila perlové a to odstín 3 (ano, jednotlivé stíny nemají název, jen číslování). Stíny obsahují 2g produktu a jsou balené v pevném plastu, nemám pocit, že by se snad měl rozbít. Zmiňovat se o tom, že jsou vyrobené v PRC snad ani nebudu, přijde mi, že cokoliv si teď koupím, je právě odtuď. Nicméně ...


Pigmentace je naprosto božšká, no řekněte, za 1 libru, co víc byste si mohli přát? Stíny jsou krásně hladké, příjemně se s nimi pracuje, lehce se roztírají. MUA se dokonce dušuje, že světlé stíny můžete použít jako tvářenku, zkoušel to někdo? Stíny na víčku ( s primerem) vydrží opravdu celý den  a pokavaď není 1000°C tak se neslévají, neztékají a nehrudkovatí. Opravdu přemýšlím nad tím, koupit si jich co nejvíce. 

Pokavaď teprve začínáte budovat svou "kolekci" rozhodně bych se nebála jí postavit právě na stínech od MUA. Nebo jestli chcete zkusit nějaký "zvláštní"/ojedinělý stín, kterého se třeba bojíte, rozhodně jdetě do MUA, když vyhodíte 30 Kč, tak se zas tak moc neděje, že? 
Za mě mají rozhodně 10/10 a jakmile se zbavím některých stínů, které mám doma tak další objednávka poputuje právě k MUA.



You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Vypadá vážně moc pěkně! Na večer ideální!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, teda ta barva! To je nádhera! Vybrala sis fakt super odstín, já od MUA zatím nic bohužel nemám.

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásný, když jsem o MUA četla, tak jsem čekala něco předraženého a ono tohle, to je úžasné :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Metalické barvy jako je tahle jsem snad v životě neměla. Ale vypadá úžasně a pokud drží, tak to je pádný důvod k nákupu:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Za tu cenu jsou MUA výrobky absolutně skvělé!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)