NYC lipgloss

pondělí, září 10, 2012

Mám chřiiiipku :-(, určitě z toho zběsilého pobíhání po Praze a neunavného nakupování. Blbé metro! Nicméně vás pochopitelně nechci ochudit o články a proto si dáme avizovaný lesk na rty od NYC.


Tento lesk naleznete ve stále nabídce NYC, je z kolekce LIQUIDlipshine a já ho mám v odstínu 583 Toast of New York ( viděla jsem asi tak dvacet provedení a variací; lesk/třpytky). Lesk obsahuje 7,2 ml produktu a expirační doba je 24 měsíců. Osobně jsem po něm "sáhla" proto, že jsem hledala nějaký přijatelný lesk v tělové barvičce. 


Řekněme si upřímně, že je to lesk za nějakých 49? Kč a tak od něj nemůžete čekat bůh ví co, alespoň co se výdrže týče. Jedno napití a lesk je pryč. Nicméně, po aplikaci mi přijde, jako bych se vykoupala v karamelkách, no fakt, úúúžasně voní a chutná. Navíc nelepí :-)

Aplikátor je velice úzký, dlouhý a nebojte, také přesný - perfektně se vašim rtům přizpůsobí. 
Dnes nebudu přikládat foto nalíčených rtů, jelikož byste na nich nic nepoznali, rty totiž po použití lesku vypadají naprosto totožně, jen mají lehký nádech (lesku :D). 


You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Určitě jsou lesky za stejnou cenu a aspoň jedno napití vydrží :), nevím proč, ale nyc značka mi je nějak nesympatická, přitom když přišla tak jsem byla nadšená :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takovou jsem ještě nepotkala tedy :D a upřímně mě "nadšení" z nyc také postupně opouští

      Vymazat
  2. Brzké uzdravení! :)
    Já mám hrozně ráda lesky na rty s obsahem metolu, krásně brní na rtech :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)