Sephora Nano

středa, září 12, 2012

Ahojky, dneska je ale pořádný deštivý den :-( nicméně to nás pochopitelně nesmí zastavit před psaním článků a prozkoumáváním beauty světa. 


Dnes pro vás mám bližší představení tužky na oči od Sephory, kterou jak předpokládám, všichni vlastníte, nebo jste o ní už minimálně slyšeli. Pro mě je to totiž zatím nejlepší tužka na oči vůbec.













Sephora Nano eyes je tuhá tužka na oči prodávající se ve 22 (osobně mám tři; černou, hnědou a bílou) barevných provedeních. Jedná se o vysoce pigmentovanou tužku na oči, se kterou se pracuje nejúžasněji na světě. Obsahuje bambucké máslo, díky kterému se s tužkou bezproblémů pracuje, jedním tahem docílíte krásného, přesného tahu. Snadno se roztírá (docílíte s ní perfektního "smookey looku"), ale nebojte, perfektně drží a to i ve vnitřním lince oka.


Je to jedna z nejlepších dostupných tužek na oči ( prodává se za 120 Kč), při koupi se nenechte oklamat velikostí, je tak taličkatá :-), ale velmi dlouho vydrží. Svou první, černou, mám od minulých prázdnin a i přes každoenní líčení jsem jí ještě nevypotřebovala.

Za tak skvělou cenu nic lepšího nenajdete 10/10.

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Díky za tip, s tužkama to vůbec neumím, třeba to bude dobrá volba do začátku :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)