They're real!

úterý, září 04, 2012



Dlouho, předlouho jsem se tomuto zázraku vyhýbala s přesvědčením, že "vyhazovat" 690 Kč za řasenku je přeci jenom velký luxus. Nakonec jsem si jí přeci jenom v Sephoře před pár měsíci koupila s 30% za 480 Kč a nadšeně se vrhla do testování. A jak že mě tato kráska okouzlila? 


Znovu, jako vždy a pokaždé u výrobku od Benefitu musím vychválit dokonalé, roztomilé balení, které by vás na první pohled mělo hned ohromit. Co že se tam píše? Řasenka má zaručit: dokonalé prodloužení, objem, řasy má natočit a vydržet na řasách celý den. To ovšem říkají všechny řasenky, že? Věřte tomu nebo ne, tahle je jedna z mála těch, které to dokážou. Mé řasy jsou po aplikaci, DOKONALE rozdělené (promiňte velká písmena, ale potřebuji nějak vyjádřit tu dokonalost), dlouhé až do nebes, natočené od kořínků ke konečkům a pomocí vrstvení dosahují i většího objemu (řasenka se dá bez problémů vrstvit).
Co mě na řasence zaujalo a na co jsem zírala jak oněmělá, je kartáček s ultra krátkými, plastovými ( tedy umělými) štětinkami (přidávám foto z googlu, vyfotit mi to zaboha nešlo). Upřímně jsem si myslela, že takový "zázrak" mi s řasami nic neudělá, ale opak je pravdou. Nebojte se s ním zajet až ke kořínkům řas, aplikace je naprosto bezbolestná. :-) S kartáčkem se skvěle dostanete i do koutků oka k těm nejjemnějším řasám.
Jediným malinkatým mínusem je fakt, že po vytažení kartáčku vám zůstane dost řasenky na jeho konci, který také obsahuje štětinky (právě na to, aby se vám dobře dostávalo do koutků) ale jsme holky šikovné a určitě si s tím umíme poradit, že? 


V průběhu dle řasenka "nežmolkovatí", neopadává, nerozmazává se (pozor, to neznamená, že je voděodolná a budete s ní skákat do bazénu). 

Doufám, že je fotka dost ilustrační, ikdyž reál je reál a fotka holt nikdy tak dobrá nebude. :-(

Kdybych jí nevyzkoušela, asi bych nevěřila.. Dostává ode mne 10/10 a čestné místo v první řadě v rubrice Trhák měsíce. 
Malý tip pro vás: pokud řasenku aktuálně nakoupíte v Sephoře (právě probíhá akce 20% sleva na vše - popřípadě při dnech Marianne) + další produkt od Benefitu dostanete miniaturku Porefessionalu zdarma.

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Používám hodně podobnou, i když jinou značku, taky ale dražší sorta. Hodně lidí říká, že nevidí důvod investovat do řasenky... Já osobně bych si tedy levnou po zkušenostech s touto už nekoupila :-) Neříkám, že nejsou mezi levným výjimky... ale radši vsadím na to, co mám vyzkoušené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, nemůžu říct, že bych zanevřela na Maybelline, které jsou podle mě velice dobré, ale tohle je přeci jen něco jiného

      Vymazat
  2. Další lákadlo ...............A pohroma pro peněženku : D Vypadá to ale opravdu dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Juuj, tužim po nej :)) Len škoda že cena neni nižšia, no aj keby bola..na slovensku žiadna sephora nie je :(

    OdpovědětVymazat
  4. musím potvrdit, že je vážně suprová a kdybych jí sam anevyzkoušela, asi bych nevěřila,že ten kartáček mi bude tak vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Že to je kartáček podobný Define-a-lash od Maybelline? Tu opravdu miluju, ve voděodolné verzi... Jediná řasenka, která zvládne moje věčné slzení a nechá nakleštičkované řasy na místě.... Ostatní je tahají nehezky dolůů... :(

    OdpovědětVymazat
  6. bezchybná řasenka, mám už druhé balení a myslím, že mě dlouho neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc pěkně, ale stejně - ta cena.. je pro mě dost vysoká :)) To už radši Doll Eyes od Lancome :))

    Nominovala jsem Tě na blog Award :) http://petulabook.blogspot.cz/2012/09/liebster-blog-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť Doll Eyes je ještě dražší :D ta je nějakých 590, ne? A na mě nefunguje tedy :-( a děkuji

      Vymazat
  8. myslím že do řasenek je dobré investovat a máš štěstí když najdeš nějakou lepší ve slevě =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)