L'oreal Infallible Foundation

středa, června 24, 2015

Ahoj ze země za oceánem, 
přeji vám krásný a úspěšný start do nového dne. V Americe máme asi tak dvě stě stupňů nad nulou, vaříme se, potíme se, je nám vedro a bože, chybí mi ledová tříšť. Každopádně, ten pravý čas na to, zařadit na chvíli zpátečku, hodit nožky do vzduchu, shodit sluneční brýle, na chvilku se zavřít a ponořit se do recenze na produkt, který u nás byl toužebně očekávám (já ho tedy očekávala extra toužící :D) a který asi musíte mít. 


Nový makeup od L'oreal, Infallible 24H Matte, je dalším kouskem z Infallible řady, který se na nás vrhá. Prozatím jsem u nás neviděla ani pudr, ani korektor ze stejné řady, ale nebudu tu brečet a naopak budu oslavovat fakt, že k nám makeup vůbec přišel. Jaké to překvapení, že se u nás objevil v klasické americké verzi (rozumějte v plastové vymačkávací tubě) a to byste se divily, kolik makeupů, které jsou u nás v klasickém skle s pumpičkou se v Americe takhle vůbec neprodává a všude je to jen samá tuba :D. Na výběr máme z pěti odstínů (no jako nic moc, že) a i když já mám ten nejsvětlejší se žlutým podtónem, tedy Vanilla 11, mohl by být ještě o chlup světlejší (takhle bude ideální tak červenec či srpen). 


Objem máme 35 ml oproti klasickým 30 ml, takže o trošku více. Otázkou zase zůstává, kolik makeupu přijde v prvních dnech vymačkávání a hledání ideálního množství na zmar, či kolik vám ho pak zůstane v balení, až to bude vypadat, že tam nic není (sláva nůžkám a rozstřihávání krabiček :D). Ve složení se extra nevyznám, ale vyfotila jsem vám ho a určitě se najde někdo, kdo by ho mohl trošku okomentovat a potěšit či zděsit nás ostatní, které to raději nechceme vědět. Expirační doba klasických 12 měsíců. Vzhledem k balení produktu bych si na ní dala raději extra pozor. 


Infaillible matte slibuje dokonale matný vzhled po 24 hodin (vytištěno extra silně černě). Dále tu máme vysokou krycí schopnost, matující efekt bez lesku. Výrobce doporučuje před použitím dobře protřepat (schvaluji, souhlasím a třepu ručkou do rytmu u ranní vypalovačky). 
Balení mi přijde hezké, takové sleek elegantní, jemné a neutrální. Myslím si, že nikoho na toaletce neurazí. Víčko je bytelné, takže ho můžete bez obav skladovat hlavičkou dolů a odpadá pak to hrozné vymačkávání, protože produkt je vždy připraven k použití. 


Makeup je poměrně tekutý, ne nijak extra, ale na to, že je ve vymačkávací tubě tak docela dost a musíte si sílu, jakou vyvíjíte na balení hlídat. Nanáší se božsky (spíš se mi osvědčit klasický buffing brush či prstíky, plochým štětcem musíte sakra zapracovávat a vůbec nejlepšího efektu docílíte houbičkou). Práce s ním je jednoduchá, k pleti rychle přilne a opravdu úžasně jí zmatní. Víte, jsem člověk, který má problém s t-zónou stejně si jí i s tímto makeupem budu vždy v průběhu dne přepudrovávat, ale efekt hladké, sjednocené a matné pleti je s tímto makeupem opravdu viditelný. A to tak, že se mě první den na něj ptalo hned několik spolužaček. Vydrží celý den bez hnutí a bude čekat, než jej večer odlíčíte bez cucek či suchých míst. Nutno podotknout, že já mám pleť normální, jak to bude vypadat s tou problémovější, to vám neřeknu. 

Za 249 Kč, za kterých jsem ho pořizovala (a nějakých 299 Kč prodejní ceny) si nemůžu přát nic moc lepšího. 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Už se těším, až mi dojde zásoba make-upů a budu si ho moct koupit, jen teda jsem četla ve více recenzích a i na ruce mi přišel, že vysoké krytí teda určitě nemá, tak spíš nižší střední.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi v Emeeeerice?! :D Závidím a užívej, my se tu klepeme zimou :) Tři vrstvy oblečení mi dnes byly málo! Jinak já taky testuji makeup a zatím jsem víc než nadšená... Je to můj první matující makeup, ale je božský! Taky chystám recenzi :) Kráísný den, Aneta :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento makeup ma velmi zaujal. Chystam sa ho vyskusat. Podla mna je super, ze je v tube. Je to nerozbitne, lahke a da sa spotrebovat do poslednej kvapky. Na Slovensku sa da v drogeriach kupit aj odtien c. 10.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento make-up mám taky a jsem s ním moc spokojená. Na mě je supersvětlý - nesedl by ti víc odstín 10-Porcelain?

    https://utajena.wordpress.com/2015/06/17/infallible-24h-matte-nespletli-si-v-tovarne-tubicky/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si ho koupila, tak jsem ráda, že na něj teď čtu kladný názor, ještě jsem ho nezkusila..;)

    OdpovědětVymazat
  6. Vanilla je do žluta? A je ještě nějakej světlejší? Jestli není, tak jsem v háji, jsem bílá a do růžova :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně lidí ho chválí, ale mě od něj odrazuje to balení. Nevím proč, ale vůbec se mi vzhledově nelíbí (ikdyž chápu, že to není podstatné). Zkoušela jsem odstíny v Rossmanu, a vypadalo to, že mi žádný vyloženě nesedí, takže asi kupovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Mám mastnější pleť a marně jsem hledala makeup, který by mi pleť zmatnil a dlouho vydržel. Až tomuhle se to konečně povedlo! K tomu krásně kryje, přitom není na pleti těžký a nedělá masku. Jen bych ocenila balení s pumpičkou a větší výběr odstínů. Jinak nemám co vytknout, pro mě je jednoznačně nejlepším makeupem na smíšenou/mastnou pleť v drogérii. K tomu všemu za příznivou cenu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. mě teda moc žlutý nepřijde, spíš vůbec.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá moc dobře, jen si nejsem jistá, zda by na mě taky nebyl moc tmavý, většinou bývají u nás ty nejsvětlejší odstíny stejně dost tmavé, ale určitě po něm mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Devcatko,ty jsi v Usa,a na zadni strane tohoto make-upu je psano i cesky?? Jakou pohadku mas pro nas jeste??

    OdpovědětVymazat
  14. No, "děvčátko", v tvém případě to znamená asi "podívala jsem se na fotky a přečetla první větu". Jinak si neumím osvětlit, co je špatného na tom psát na produkt z ČR mezitím, co jsem loni v Americe byla. Nejsem si vědoma toho, že by to bylo zakázané.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)