Astrid Regenerační krém na nohy

pátek, listopadu 24, 2017

Krásné páteční ráno milé dámy, 
týden pečující kosmetiky dnes zakončíme regeneračním krémem na nohy od Astridu. Ano, vím, krémy na nohy nejsou zrovna tím nejpopulárnějším tématem co se kosmetiky, ale i světa týče, jenže kde se má o nich člověk dozvědět a mít jasno o tom, které jsou dobré a jaké si pořídit. Pojďme společně dnes prolomit toto tabu a trošku si o tomto produktu popovídat. 


Tento regenerační balzám na nohy má jasný úkol, efektivně a jemně pokožku nohou regenerovat a zlepšit její vzhled. Ve složení má tento krém ureu a bambucké máslo, které jsou proslulé pro své hydratační schopnosti. Navíc je v krémíčku i máta, takže máte nožky po namazání vždy svěží. Pro ideální účinky by se krém měl používat 2x denně a koncentrovat na popraskaná a zrohovatělá místa. 


Není mezi námi asi nikdo, kdo by nechtěl mít nožky v pohodě a k tomu vám tento krém bez problémů pomůže. Příjemně voní, dobře se roztírá, rychle se vstřebává a pokožku nechává příjemně hydratovanou a promaštěnou bez mastných skvrn. Zrohovatělé paty vám nezachrání, ale když se budete poctivě mazat, minimálně si jejich tvorbu oddálíte. Za těch pár korun je to ideální pomocník hlavně na cesty, kdy po náročném chození dostávají nožky pěkně zabrat. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)