The Body Shop: Fuji Green Tea peeling na vlasy

středa, listopadu 22, 2017

Krásné dobré ráno, 
tento týden se celý nese v duchu pečující kosmetiky, takže je jasné, že i dnes musí přijít řada na produkt, kterým se tak trošku v životě rozmazlujeme - možná trošku podvádím, když se bude jednat v podstatě o kosmetiku vlasovou, ale co. Jednoznačně si dnes totiž budeme povídat o kousku, o kterém jsme možná ani nikdy neuvažovaly, že byste do něj investovaly, nebo ho naopak vždycky okukujete a nevíte, co si pod ním představit. Já vám to dnes všechno povím a věřte, že ho budete chtít minimálně zkusit, protože taková věc se jen tak nevidí. 


Tento hybrid mezi šamponem a peelingem je v podstatě velmi inovativní produkt k péči o vlasy. Skládá se z japonského zeleného čaje, mentolu, krystalků soli a medu z Etiopie. Tento mix produktů vytváří neuvěřitelně jemnou, krystalickou, hedvábnou a táhnoucí se strukturu, jakou jsem v životě u produktu na vlasy neviděla a troufám si říci, že možná ani u žádného jiného produktu. Je to prostě unikát. 352 gramů produktu naleznete uvnitř krabičky a stát vás bude 519 Kč.


Produkt naberete do dlaní, vmasírujete do pokožky hlavy a tím pomáháte stimulovat tok krve, zároveň tím pokožku i vlasy čistíte a odstraňujete nečistoty typu prachu, kouře, potu a zbytky produktů, které jste použily na styling. V podstatě vám tento peeling pomůže k dokonale čisté a svěží pokožce hlavy i vlasů, zbaví vás veškerých nečistot a předchází jejich návratu, plus k tomu zanechává vlasy krásně jemné a zářivé. Peeling je určený pro normální až mastné vlasy a pokožku hlavy, je bez šamponů a dokonce vegetariánský. 


Velmi jednoduše řečeno, tento peelingový šampon můžete používat vždy, když vlasy potřebují extra péči. Vezměte si návraty z diskoték či oslav, kde se kouří, vzpomeňte na všechny ty dny kdy po plese nemůžete z vlasů dostat nánosy laku a gelu - v těchto případech se tento produkt stane vaší pravou rukou a zaručí vám, že se vaše vlasy i citlivá pokožka pod nimi dostanou zpět do normálu. 


Pojďme se podívat ještě na použití samotné. Před prvním použitím vůbec, když si ten roztomilý plastový kalíšek plný produktu donesete domů, ho pořádně, ale pořádně promíchejte, ať se olej krásně smísí s ostatními složkami a vytvoříte dokonalou "pastičku" se kterou budete pracovat. Když pak dojde k použití samotnému, naberte do dlaně požadované množství - o trošku více než klasického šamponu - zhruba velikost vlašského oříšku a smíchejte ho s vodou - ono stačí opravdu kvalitně namočit vlasy, ale když budete ve vaně, nebojte se smočit i produkt samotný. Následně už stačí jen krásně zapracovat do pokožky a vlasů pro požadovaný efekt. 


Suma sumárum: zaprvé, tenhle produkt naprosto božsky voní, což ale není něco, co by vás u výrobku The Body Shop překvapilo. Zadruhé, svou práci dělá opravdu dobře - vyzkoušeno na hodně začaděných vlasech po oslavě - žádné dvou denní trápení a extra mytí. Ne, jen jedno použití tohoto fešáka a vlasy byly opět ve své kůži. Za třetí, je fajn se rozmazlovat a dopřát si něco extra. Takže závěr? Tohle je produkt, jehož nákupu litovat nebudete ...
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Na začátku jsem trošku hleděla, co že to má vlastně být :D ke konci už to vypadalo dost dobře. Cena je k body shopu typická, ale stejně je to docela raketa :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nastesti je behem roku velka spousta slev 😉 jen se nekdy cloveku nechce cekat 😀

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)