Maybelline Master Prime

středa, listopadu 15, 2017

Ahojky všem, 
dnes pokračujeme v dalším článku týdne věnovanému značce Maybelline. Tentokrát si posvítíme na nové pleťové primery, které se v našich končinách, pokud správě počítám, objevili snad ve čtyřech variantách - já měla šanci vyzkoušet dva z nich. Šedý kousek s označením 10 je na minimalizaci pórů, žluťák se 40 pak pak pro oživení pleti. Jak to s nimi dopadlo, si přečtěte níže. 


V první řadě bych po pondělním zkritizování obalů z řady SuperStay ráda řekla, že naopak obaly u Master řady mi přijdou skvělé a dobře provedené. Ta černá jednoduše na plastu vypadá mnohem lépe a produkty hned dostávají jiný nádech. Líbí se mi, že i v tomto případě barevné rozlišení na obalu koresponduje s obsahem uvnitř - i když to v tomto případě není nijak výrazně důležité, je to milé. Primery obsahují 30 ml produktu tak, jak jsme tomu zvyklé třeba u makeupu a tedy, řeknu vám, že takové množství nespotřebuje člověk ani za dva roky, to by se v tom musel opravdu koupat. Navíc, po těch dvou letech na tom obsah asi už nebude nijak valně. 


Do recenze se můžeme vrhnout rovnou, jelikož vám toho mám opravdu co říct. První si vezmeme žlutou variantu pro oživení pleti - netuším, jak jinak ten anglický název přepsat, ale jednoduše má tento primer sloužit k tomu, aby byla vaše pleť svěží a oživená a měla tu správnou barvu - proto ten žlutý nádech, asi aby pomohl se začervenáním. Struktura tohoto primeru je zhruba taková, jakou má většina primerů či krémů. Jemná, lehce roztiratelná, příjemná a dobře se do pleti vpíjí. A to je asi tak všechno, protože primer nemá absolutně žádné, ale absolutně žádné účinky. Změny na pleti nepozoruji, výdrž makeupu není prodloužená. Absolutně nechápu, proč Maybelline takový produkt pustil do světa, protože jednoduše nic nedělá. 


Struktura primeru, který bojuje s póry je pěkně silikonová, jak jinak. Primer je ale mnohem hustší, než ten žlutý a také na rozdíl od něj alespoň něco dělá. Sice opět nijak neprodlouží výdrž makeupu, ale s póry se pere opravdu dobře a krásně si do nich zaleze a pleť v těchto partiích vyhladí. Na to, že je silikonový mi překvapivě ani nevadí, na pleti mi nedělá neplechu, póry neucpává a netvoří se mi z něj po použití pupínky, jako tomu občas u takovýchto produktů bývá. Samozřejmostí je však pravidelné čištění pleti a používání peelingů - jinak budete mít póry zanesené bez primeru i s ním. 


Pokud vás tedy primery v drogérii zaujaly a říkaly jste si, jaký by byl nejvhodnější proto, abyste jej vyzkoušely, doporučuji vám verzi pro zmenšení pórů, pokud jí potřebujete. Žluťákovi se raději vyhněte obloukem a těch 150 Kč vražte do něčeho lepšího :-)

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)