Essence: Řasenka Volume Stylist

pondělí, listopadu 27, 2017

Krásné dobré ráno, 
dnes se spolu podíváme na řasenku Volume stylist, která poslední dobou hýbe kosmetickým světem, jako úžasná, levná a výkonná pomocnice pro vaše řasy. Tudíž je naprosto jasné, že i já jsem podlehla masivní kampani a jala se řasenku vyzkoušet. 


Essence je pro mě značka, o kterou se nikterak po léta nezajímám. Je skvělá pro ty, kteří s líčením začínají - jelikož je dostupná a každý tak má možnost vyzkoušet desítky produktů. Na druhou stranu je to značka značně nekonzistentní a najít pomyslné stéblo v kupce sena je náročné pro ty, kteří se v jejich produktech nevyznají. Děkujme tedy internetu a nekonečné zásobě recenzí, že se v této džungli orientujeme alespoň o trochu lépe. Volume Stylist je produktem, který by měl být jedním z nejlepších od Essence a dokonce lepší, než jejich oslavovaná Princess řasenka - a to je tedy co říct. 


Všechny předsudky stranou, obal se povedl. Jedná se o průměrně velkou řasenkovou tubu, která je provedená ve zlato-růžovém plastu s výrazným černým uzávěrem. Kartáček je štětinkový, jemně zahnutý do tvaru luku a váže na sebe velké množství produktu. Formula řasenky se pohybuje někde na pomezí hutnější a tekutější - je tedy potřeba si kartáček před použitím opravdu dobře otřít. Jedno balení obsahuje klasických 12 ml produktu a prodává se za cenu kolem 70 korun. Jejím úkolem je řasy natočit a udržet je tak celý den. 


Pokud tedy hledáte řasenku, která vám řasy natočí a udrží je tak po celý den, bude pro vás tato jemná kráska tím pravým ořechovým. Nic jiného totiž ani neslibuje - žádné rozdělení, prodloužení, zhuštění, nic - prostě "jen" natočení - a v tom je více než kvalitní. V průběhu dne na řasách pěkně sedí, nedrolí se, neopadává a nehrudkuje. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)