Saloos: Suchý olej Squalane

pondělí, listopadu 20, 2017


Dobré ráno milé dámy, 
dnes bych vás ráda, po nějaké době, přivedla zpět do světa české kosmetické značky Saloos a jejich přírodních výrobků pečující kosmetiky. Dovolte mi prosím, abych vám představila suchý olej Squalane, určený k intenzivní hydrataci a snížení výskytu vrásek.


Jak uvádím v úvodu, jedná se o produkt označený názvem suchý olej. Teď si nejspíš říkáte, co to vlastně ten suchý olej je. Jednoduše řečeno je to olej, který se díky své struktuře velmi rychle vstřebává do pleti a usychá, takže nejste namaštěné, ale naopak máte pleť hydratovanou, jemná ale ne mastnou na dotek. Navíc, tento produkt funguje jako skvělý antioxidant. takže jej můžete bez problému použít i ráno před tím, než začnete nanášet makeup a on vaši pleť v průběhu dne uchrání před nepříznivými vlivy ovzduší a prostředí, ve kterém žijete. 


Pro krásně jemnou a hydratovanou pleť stačí aplikovat pár kapek olejíčku ráno a večer do dlaní rukou a nanést na oblast obličeje a dekoltu. Jak už jsem řekla, tento olej můžete bez problému používat ve spojení s jakoukoli další péčí či makeupem, takže stačí nanést krém a můžete se vrhnout do víru velkoměsta. Olej je kompatibilní se všemi druhy pleti a to včetně té problematické, či starší. Klasický kapičkový aplikátor vám zaručí ideální množství, jaké potřebujete použít a navíc díky němu vydrží produkt dlouho použitelný, protože se ho neustále nemusíte dotýkat rukama. Olej je neparfemovaný, a tekutina je čirá. 


Pokud blog již nějakou tu dobu sledujete, tak tušíte, že mám emulze a oleje, které na pokožce vytvářejí ochrannou bariéru velmi ráda a pravidelně je ve své ranní péči používám. Proto nemůže být překvapením fakt, že i tento produkt mi přirostl k srdci a můžu vám jej bez jediné připomínky doporučit. Je totiž úžasně jemný, pokožku zavlaží a přitom neumastí, nemá problém s žádným dalším produktem, který po něm použiji a ta hebkost je opravdu k nezaplacení. 
*


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Také ho mám a používám ho většinou pod makeup, je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Saloosu mám odkoukanych spoustu produktu ale teda ó tomhle oleji jsem v životě neslyšela, ani jo nikde neviděla :D možná ho jen nechtěně přehlížím, ale vypadá docela fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)