InnerBeauty Awards 2017: Eyes, to nejlepší pro okouzlující kukadla

středa, února 07, 2018


Dobré ráno, 
pokud právě snídáte :-) dnes se podíváme na zoubek předposlednímu dílu seriálu InnerBeauty Awards 2017, který jsem, jako již každoročně rozjela se začátkem roku. Povídali jsme si o tom nejlepším na vlasy, o nejlepším makeupu i o božských rtěnkách  a čas se nachýlil k produktům na oči, které by vám doma neměly chybět. Pojďte se se mnou podívat na mé kosmetické stálice i produkty, které mě v uplynulém roce ohromily. 


Začnu trošku zhurta řasenkou Lash Paradise od L'orealu, kterou jsem vám na blogu ještě nepředstavila. V podstatě si vám dovoluji dát takovou vsuvku k pátečnímu článku, kde si o ní řekneme více :-) zatím vám však prozradím že všechny oslavné recenze jsou pravdivé a stojí za to tuhle růžově-zlatou krásku přinejmenším vyzkoušet. 


Na nejlepší primer všech dob pasuji primer od Wet'n'Wild, který je směšně levný, ale bezvadně funguje. Oční stíny na něm drží jako přibité, nehnou se ani o milimetr, neopadávají a neslévají se, navíc jsou mnohem více pigmentované. Doporučuji všemi deseti, ostatně více si přečtěte TADY.


Již podruhé vyhrává kategorii nejlepších očních linek černo černá varianta Tattoo Liner od Kat von D. Je nepřeberné množství výrobků, ze které není potřeba, dle mého názoru, utrácet stovky korun a bez problému seženete skvělé a kvalitní sestřičky a brášky v drogérii, tyhle linky mi však učarovaly a za ty zvýšené náklady bezpochyby stojí. Recenze je TU


Nejlepší stíny jsou jednoznačně (a stále od roku 2015) jakékoli supershock stíny od Colourpop. Vydrží vše, prodávají se v nepřeberném množství odstínů za pár korun a i když slzíte celý den jak blázen, ani se z víčka nepohnou. Kdo nezkusil, neuvěří. Recenze je k nahlédnutí TADY. 

A to je ode mne vše, docela bída na to, kolik produktů jsem za rok vyzkoušela. Jenže, když to není top, nemůžu to doporučit! Jaké jsou vaše stálice? 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Růžovo-zlatou krásku jsem si také okamžitě zamilovala a mohu potvrdit, že je mnohem lepší než Better Than Sex, se kterou je často srovnávaná! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě BTS o trošku lepší, ale zase u LP je poloviční cena, takže neber to :-)

      Vymazat
  2. Ta rasenka me láká vyzkoušet, ale zatím odolavam

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem teď sepisovala best of za uplynulý rok a co se kukadel týče vyhrává paletka Kat von D Saint and Sinner, která je tím nej co jsem kdy vyzkoušela a přiměla mě k tomu opět si vyhrát s líčením očí a být pokaždé jiná. Od téhle značky bych ostatně chtěla asi úplně vše, zatím mě ale brzdí tuna nespotřebovaných produktů a slib že v nákupech se budu brzdit, dokud neubudou nějaké starší kousky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé po Colourpop jsem koukala, jak se dostaly na trh, tak jsem je chtěla hodně. No do teď nemám ani jeden :-D


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)