January Empties

pondělí, února 05, 2018

Krásné pondělní ráno, 
vítám vás do nového týdne a u prvního článku, kterým se, jak jste u mě na blogu již zvyklí, vrátíme do uplynulého měsíce a podíváme  se na zoubek produktům, které jsem spotřebovala či vyřadila, abych měla doma pěkně místo na vše potřebné. 
První měsíc začínáme pěkně z hurta, mám tu 12 produktů, které mě opouští. 8 z nich je spotřebováno, 4 z nich již mají svou slávu za sebou a je na čase se s nimi rozloučit. 


V první řadě tu mám dva produkty na obočí, Brow zings od Benefitu si pamatujete z článku Project Pan, se kterými jsem se úspěšně rozloučila, druhý set na obočí je stoletý od Elfu a tak poputuje pryč taktéž, je totiž vyschlý. Z bezpečnostních důvodů se po letech loučím také s leskem od NYX a tužkou na oči Scandaleyes od Rimmel. Dopoužívané jsou i linky Ultra Precise od L'oreal a nic nezůstalo ani v peelingu na rty od Elfu. Spotřebovala jsem poslední kapičku koliandrového šamponu i další sucháč od Batiste. Padl i můj dříve oblíbený peeling od Balei (zdá se mi to, nebo už není tak fajn?) a pudr od Dermacolu. Poslední, co se mi za poslední roky nepodařilo vypotřebovat byli oční stíny Color Tattoo od Maybelline a tak také musí z domu. 
Doufám, že mi to takhle pěkně půjde celý rok! Jak jste na tom vy se svou novoroční spotřebou? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Batiste je skvělý, tenhle jsem ještě nezkoušela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Taky doufám že letos s tou spotřebou konečně pohnu. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)