Jordana: pudrové tvářenky

středa, února 14, 2018

Ahoj všem a krásného Valentýna, 
už nějakou dobu plánuji takový menší výlet do minulosti a povídání o tvářenkách, které byly velkým  hitem tak před pěti lety, ale ke kterým jsem si cestičku našla až teď. Ráda bych vám představila pudrové tvářenky od značky Jordana. 


Teď si opravdu připadám tak trošku jako v retro filmu, protože tvářenky jsou tak stařičké, že to byl opravdu jeden z prvních produktů, který jsem kdysi ještě na youtube zmerčila, ale tak nějak jsem se nikdy nedostala k tomu, abych si je vlastně pořídila. Jenže pak jsem na ně narazila na internetu, stojí nějakých padesát korun a řekla jsem si, že tyhle dvou gramové krásky v plastovém kalíšku na šroubování naprosto nutně potřebuji. Na první pohled nepůsobí vůbec kvalitně, ale jsou extrémně roztomilé a když se přenesete přes to šroubování (štve mě doteď), tak vlastně docela stojí za to. 


Tyto tvářenky jsou totiž úžasnou volbou pro všechny kosmetické nováčky a "každodenní" ženy spotřebitelky, které netráví hodiny sledováním kosmetických nadšenců a samy nadšenkyněmi nejsou. Tvářenky jsou jemně, ale dobře pigmentované, jednoduše se nanáší, roztírají a na tvářích vytvářejí jemný barevný efekt. Poměrně hodně práší, takže je potřeba s nimi zacházet opatrně, abyste si nezaprášili celý stůl, ale dle mého názoru je výsledný efekt opravdu krásný. Skvělou volbou tak budou pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet různé barvičky, nepotřebují extrémní pigmentaci a stejně tak třeba pro mladší ségru, která s líčením začíná. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Těchto tvářenek mám doma několik a jsou hodně výrazně pigmentované, takže se s nimi musí opatrně :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto tvářenky ani neznám a popravdě mě nijak nezaujaly

    OdpovědětVymazat
  3. O značce Jordana jsem několikrát slyšela, ale přijde mi, že se jedná o hodně podprůměrnou značku. Chápu, že je za velmi nízkou cenu, ale raději dám přednost jiným značkám :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)