L'oreal Lash Paradise

pátek, února 09, 2018

Konečně jsme se všichni dočkali, 
některé produktu k nám jdou déle, některé rychleji a některé vůbec, ale světový poprask v kosmetickém světe, který způsobila tato řasenka nás nenechával chladnými a i mi jsme se jí v našich končinách dočkali. Ano, ano, mluvím teď o světově proslulé řasence Lash paradise od L'oreal, kterou milují snad všichni beauty youtubeři na světě. 


Co vám budu povídat, ne všechny produkty, o kterých mnozí prozpěvují na internetu jsou opravdu výkonné a funkční a co člověk, to názor a co se týče řasenek, tam je to kolikrát ještě horší, protože každý má jiné řasy a jiné potřeby. Proto je potřeba zkoušet a hledat, aby člověk přišel na to, co mu vyhovuje. Lash Paradise k nám přišla opravdu rychle a nečekaně a já jsem za to ráda, jelikož mně sedla skvěle. Černá verze je opravdu černo černá, 6.4 ml produktu se prodává za cenu kolem 150 Kč a snad poprvé vidím řasenku z drogérie prodávanou v epesním obalu. Navíc, růžově-zlaté provedení nemá chybu. 


Kartáček je vyveden s kratičkými jemnými štětinkami, které ho pravidelně kolem dokola obtáčejí. Samotný produkt uvnitř je hutný a více tekutý, postupem času se s ním pracuje lépe a lépe. Nezapomeňte si však kartáček vždy dobře o hrdlo otřít, abyste řasenku neměli hned ze začátku všude. Formula je naprosto v pořádku, dá se dobře vrstvit. Řasenka po zaschnutí nehrudkuje, neopadává, nerozmazává se a drží na řasách jak přibitá až do večera. Není však nijak náročná na odlíčení.  


Níže již můžete zhodnotit rozdíl na mých ubohých řasách, které jsou spíš ne-řasy než řasy. Vlevo v normálním stavu a vpravo po použití jedné vrstvy řasenky. Za mě super!

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Celkem pěkný výsledek! Já si na ni už brousím zuby. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Kamarádka mi ji přivezla z Ameriky, tak si plánuji koupit ještě tu naši verzi a srovnat, zda jsou opravdu stejné :) Moooc se na ni těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě také zajímalo :-) Snad nás neošidili :D

      Vymazat
  3. Udělala opravdu krásné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to som prekvapena ake pekne riasy ti spravila. za mna je to jedna z najhorsich riaseniek co som kedy mala. zlepuje, je farba je velmi husta, druha vrstva urobi z rias take tie "pavucie nozicky". uz som ju posunula dalej. Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky jsou opravdu hodně individuální, takže se nedivím.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)