Největší propadáky roku 2017

pondělí, února 12, 2018

Ahojky, 
tento týden začneme pěkně zvesela, dáme si nejhorší produkty roku 2017. Podle mého názoru je totiž důležité zopakovat si nejen to nejlepší, co se za rok na trhu objevilo ale podívat se na zoubek i tomu nejhoršímu, co nás potkalo. Nutno říci, že mnohé produkty, které jsou pro mě naprostý flop jsou pro někoho top, takže se prosím neuražte, bude-li tomu tak. 


Hned jako první nejhorší produkt mě napadá sérum na řasy hair plus, které jsem zkoušela s velkým odhodláním a snahou udělat něco se svýma mizernýma řasama. Problém byl v tom, že jsem na něj byla zřejmě alergická, strašlivým způsobem mě z něj svědila víčka a naskočila mi nepěkná vyrážka. Výrobce na možnost alergické reakce upozorňuje - otázkou však je, jak má člověk vědět, jestli na tohle sérum za 2 000 Kč alergický bude? No nic, věnovala jsem jej mamince, která alergii neměla a udělalo jí dobrou službu - skutečně fungovalo a řasy se jí zahustily. Co na to říct? 


Naprostou hrůzou v oblasti odličování pro mě bylo tohle odličovací mléko od L'oreal, které neodlíčilo naprosto nic a letělo hned do koše. Kombinace odličování, čištění a masky opravdu nefunguje a konzistence tohoto produktu byla úplně mimo. Více z mého rozhořčení se dozvíte ZDE


Pokud byly oční linky Tattoo liner mezi nejlepšími produkty roku, pak řasenka Immortal Lash patří jednoznačně do těch nejhorších. Je to naprosto zoufalá řasenka, jejíž plastový kartáček se štětinkami kilometr od sebe neudělá pro vaše řasy naprosto, ale naprosto nic. Tenhle zázrak se navíc prodává za 25 dolarů, takže nejen že umí prd, ale ještě za něj vyhodíte plno peněz. Recenze byla TADY.

Tedy, jen 3 hrůzné produkty za rok, to je krása :-) S jakými kousky jste se nepohodli vy? 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. to odličovacie mlieko L´oréal je naozaj hrozné! :D mala som ho ešte dávnejšie a už ani neviem ako skončilo
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum na řasy zbožňuji. Doporučila jsem ho i mé mamce a kamarádce a obě jsou stejně nadšené, jako já :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)