Rimmel MP: Ultra creamy compact powder

sobota, května 05, 2012

Krásné dobré ráno,
nedávno jsem vám psala o akci v Rossmannu, kde je 25% sleva na Rimmel, kterou jsem pochopitelně využila. Slíbila jsem vám postupně přinést recenze (pilně testuji vše) a tak tu dnes máme tu první, na kompaktní pudr z řady Match Perfection.

Dodávám, že ho mám v odstínu 01 - True Ivory. Platí tu opět to skvělé Rimmel pravidlo - jakmile si u Rimmel jednou vyberete barvu, zůstane vám na vždy a u všech produktů, takže se nemusíte bát.  Klasická cena je 8,5g/199 Kč. V akci vás tedy vyjde na necelých 149 Kč.
Podle názvu je vám taky jasné, že je z řady Match Perfection, takže k němu pořídíte i make up- recenze, korektor- recenze a také tvářenku, jejíž recenze vás teprve čeká).

Už to nebudu déle zdržovat, pojďme se na tento pudr podívat ...


MP ultra creamy compact powder: Krémový pudr se zrdcátkem a houbičkou. Vydrží až po dobu 14ti hodin.


Plusy: Pudr používám přes týden a můžu říct, že se stal mým nepostradatelným pomocníkem na cestách. Ráno se nalíčím (denně používám pudr Stay Matte) a když během dne, při pobíhání po městě, nebo ve škole potřebuju přece jen poupravit pár nedostatků, sáhnu po tomto kompaktním pudru a jednoduše make-up oživím pomocí houbičky. Ano, balení pudru obsahuje i zrdcátko a houbičku. Někomu se to může zdát nehygienické, použít ji a pak jí vrátit zpět do obalu, ale tak nějak si holt zvyknete. Alespoň sebou nemusíte tahat štětec. :-). Pudr je opravdu velmi, velmi krémový, vůbec nepráší, do balení je krásně "zalisovaný". Přežil se mnou mnoho cest a vůbec se nepoškodil. Vůbec celé balení je hodně bytelné, takže se nemusíte bát, že se s ním něco stane. Na druhou stranu se lehce otvírá, takže s ním nebudete na cestách bojovat.


Mínusy: Když se vrátím k houbičce: houbička není klasická "houbovka" kterou známe z většiny pudrů, ale taková ta "stará" pěnovka ( po delším používání začne trošku, no, zapáchat-takže vyprat a můžete jet od znova). Další věc - výdrž po 14 hodin? Nikdo znás snad už těmhle báchorkám věřit nemůže. Trošku bych to omezila tak na 4-5 hodin, počítám-li, že se namaluji ráno v 7, jsem ve škole, kolem 12 se přemaluju a když nezamířím rovnou domů, tak to chce ještě jednu opravičku během večera.

Závěrem: Kdybych měla pudr hodnotit jako klasický pudr, který mi sedí doma na toaletce, moc by neuspěl a dala bych mu tak 6/10. Nicméně jako pomocník na cesty je opravdu nepostradatelný a dokavaď neobjevím lepší, bude mou stálicí. Tudíž (za tu houbičku) 9/10.




You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. No mě příjde taky, že ta houbičkaani moc toho make-upu nenanáší :( Měla jsem ho asi 2 krát :) Jinak je moc hazky proveden :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá hubka je fakt oničom :) ja naň používam klasický štetec... ten púder je úžasný =)

    OdpovědětVymazat
  3. já nevím :D mě ta houbička i pudr vyhovují.. mám ji raději než štětec, ale že začne zapáchat je pravda... nicméně pudr si nemůžu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  4. tento pudr mám taky a jsem velmi spokojená, ta houbička mi taky nevyhovuje tak radši používám štětec. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)