BlaBlaBla

neděle, srpna 26, 2012



Krásné odpoledne, 
konečně jsem se po noční vyhrabala z postele a jelikož je můj mozek rozptýlen snad všude krom kosmetiky, dáme si dneska "kecací" článek. 

Nevím jak vy, ale já stále čekám, až se u nás ve měste objeví novinky od Essence a Catrice a úplně šílím, když čtu články od jiných bloggerek a tady nic! Jak je to možné? 

Na co se ovšem těším nejvíc jsou nákupní dny Marianne - kam vyrážím s mamkou každý rok. Vyrazíme do Prahy, pořádně provětráme peněženky a uděláme si radost na rok dopředu. Letos mi přijde, že se snad všechny prodejny spikly proti zákaznicím, protože mám nastříháno asi 30 kuponů a nevím kde na to všechno vezmu :D Asi budu muset vykrást banku či co. Když pominu všechny slevy do obchodů s oblečením, kterým se blog nezabývá a zatěžovat vás s tím nebudu, tak co všechny ty slevy do Sephory? Coooo? Snad bude do 7 září, kdy tento nákupní svátek začíná výplata na účtě. :-)


Mimochodem jsem koukala, že i Douglas (u kterého to je vzácností) přišel se zajímavými akcemi (řasenka zdarma a ani nemusíte nakupovat? super!) největší akci -30% má Fann parfumerie, ale upřímně, tam jsem nikdy nebyla, takže ani nevím, co bych tam nakupovala :D

Osobně tedy využiji především -20% v Sephoře na Benefit a Too faced a v Douglasu si pořídím nejspíš něco od Bobbi Brown - co byste mi poradili? 

P:S: Kupónky najdete v srpnové Marianne. Nefotila jsem je, je to totiž 3800 obchodů a slev :D

Chystáte se taky na dny Marianne a jste zoufalí, co si pořídit? :D :D


You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. já se chystám a nejsem zoufalá, já chci všechnoooooo:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem si časopis nekoupila, ale chystám se, jestli se teda pro mě ještě nějaký výtisk někde najde. :D
    Letos se mi to ale komplikuje překrytím s Interbeauty, na kterém (tradičně) utratím mnohem více peněz, tak jsem zvědavá, kolik peněz mi na Dny Marrianne zůstane, no, uvidíme... :D
    Přeju hezké, bláznivé a bohaté nákupy. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem přemýšlela nad Interbeauty, ale značky mě nijak neoslovily :-(
      i tobě přeju hezké nákupy

      Vymazat
  3. Tak u nás v drogérce nový produkty od Essence doplňují postupně - jeden den 10 laků, druhý den nové rtěnky, třetí dalších 10 laků.. nevím, co je to za systém :D a na Dny Marianne se jako každý rok nechystám, nemám ráda, že jsou všude miliony lidí, nechce se mi kvůli tomu do Prahy a radši takováto nákupní šílenství provozuji vícekrát za rok v jiném období :D

    PS: prosímtě, "nezabÝvá" ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, z předchozích článků jsem si domyslela,že jsi z Liberce,takže jestli se nepletu a skutečně odtud jsi,tak v Rossmannovi už mají komplet sortiment od Essence a myslím,že od catrice taky ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)