Dovolenkování

úterý, srpna 07, 2012

Ahoooooooooj, jsem zpátky z dovči a vrhám se opět po kratší pauze do bloggerského světa. Nebojte, odteď budou články opět v pravidelném intervalu a já vám budu odpovídat na vaše nezbedné dotazy a komentáře v čas a ne s odstupem několika dní. Děkuji všem, kteří přežili týden menší nečinnosti a doufám, že se u dalších článků dozvíte přesně to, co si žádáte. Nezapomínejte dál posílat vzkazy, maily, nápady a připomínky :-)

Dovolená byla úžasná, jak jinak. Ale nebyla by to dovolená, kdybych se pořád jen někde flákala a nepodnikala nic dobrodružného. Takže jsem tedy krom výšlapů, sjíždění vody a pořádných turistických "procházkách" pochopitelně prozkoumala i pár obchodů. A co že jsem ulovila?


V Douglasu mají opět akci 2+1 na interní značky, takže jsem se rozhodla předzásobit svým oblíbeným odličovačem očí a k tomu jsem přihodila tělový peeling z řady s mořskou solí, který slečna prodavačka vychvalovala. V Rossmannu teď mají 25% slevu snad na všechno. Od deodorantů, pleťové kosmetiky, barev na vlasy a Maybelline. Rozhodla jsem se zkusit čistící pleťový krém od Nevei. Na styling vlasů do parných dnů jsem si vybrala pěnu od Garnier, na kterou jsem četla pozitivní recenzi v InStyle. Na dovolené jsem vypotřebovala deodorant od Nivei, takže jsem se rozhodla sáhnout po Rexoně, ať mám v merku i jiné značky. Dále se mi líbila medová maska od Nivei - nemůžu se dočkat, až jí vyzkouším :-) lesky od Maybelline z Mini kolekce jsou profláklé víc než dost no a rtěnka od Catrice ve výprodeji také není k zahození. 
Více rezenzí bude pochopitelně časem. 

Jak jste se poprali s výprodeji a slevami vy?

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Já miluji od Nivea tu modrou masku, ve stejném sáčku jako ta medová. a už jsem se jí stihla v Rossmannu zásobit. :-) Jinak Rossmann v Olomouci asi zapomněl sundat slevy u Loreal, které byly v červenci a jsou platné stále. Takže jsem se konečně dostala k těm stínům Infaillible za 149Kč a jsou úúúžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem koukala, že jsou pořád za tu cenu a nevím, jestli si mám pořídit další :D Jenže mám tolik stínů. Takže budu šetřit a doufám, že budou v akci opět.
      Jsou opravdu dokonalé

      Vymazat
  2. Doufám, že sis dovču užila :) Já se vrátila v neděli z Prahy taky s plnými taškami, ale hlavně teda oblečení... miluju výprodeje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblečení jsem také nějaké ulovila. Viva výprodeje :D

      Vymazat
  3. Už se těším na recenzi toho peelingu se solí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Čistící krém od Nivey mám doma taky, až na tu vůni super. Vzhledem k tomu že je hodně výživný, tak si ho schovávám až na zimu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to se na něj těším. V zimě jsem vždycky úplně vysušená :-(

      Vymazat
  5. Ten peeling mě dost zajímá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, na peeling jsem zatím slyšela samou chválu, tak jsem zvědavá, co je na tom pravdy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)