Elf Lip Stain

pátek, srpna 31, 2012

Dnes se podíváme na další věc, kterou jsem si koupila od Elfu a to na tu, která vás nejvíce zajímala - jejich lip stain. V podání Eflu je lip stain fixa na rty, která by vám měla zaručit barevnější a prostě lépe vypadající rtíky. Na úvod rovou říkám že nechápu, jak to mohli nazvat lip stainem, když to prostě žádný lip stain není. Žádná tekutika z tužky neteče.


Ano, balení je pěkné, akorát tak tlusté, pěkně sedně do ruky. Hrot fixy je pevný, dobře se s ním aplikuje produkt na rty a docílíte přesných linek. Ne žádné rozmazané hatlapatilky.  Mám odstín Pink Petal, což je druhá nesvětlejší barva. Tento odstín jsem chtěla především z toho důvodu, abych si mohla "zesvětlit" rty před aplikací jemného, světlého lesku. 


A teď konec superlativů. Jestli mi tenhle zázrak zesvětlí rty nikdy nezjistím, vzhledem k tomu, že barva není na rtech absolutně vůbec vidět. Na ruce vypadá sice krásně růžově, ale transformace na rty se jaksi nekoná. Takže doporučuji kupovat co nejtmavší odstíny, abyste vůbec dosáhli nějakého výsledku. Co se týče výdrže, je naprosto mizivá. Stačí mi přejet po ruce a barva je ta tam. To samé na rtech. Navíc, fixa naprosto totálně rty vysušuje. 

Prostě, už dlouho jsem neměla tak hroznou věc a doporučuji všem se jí vyhnout a raději si připlatit za stejný a tisíckrát lepší produkt od Rimmel. 

Musím říct, že mě to docela mrzí, zrovna na tohle jsem se opravdu těšila

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Děkuji za tuhle recenzi, fixy na rty mě dost nadchly, mám jednu od Rimmel a druhou od NYC a i když Rimmel je o něco lepší, tak obě prostě vydrží na rtech pár hodin a ta od Elf je teda pěkné zklamání. Vypadá to, že já se k Elf objednávce snad nikdy nedostanu, protože snad všechno je od nich buď špatné nebo průměrné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu souhlasit. Vše od Elfu průměrné nebo špatné není. Jejich báze je velice působivá. Mám mastnější víčka, takže stíny mi sice vydrží, ale některé mají tendenci slévat se do ohybu. S jejich bází se tak neděje. Víčko zůstane zcela suché a matné klidně i 12 hodin, déle jsem to nezkoušela. Stejně tak stíny, které jsem si od nich pořídila. Jde o Beauty School Eyeshadow Compact - nádherná paletka neutrálích stínů, nepráší, obsahuje stíny jak matné, tak třpytivé. Jsem z ní nadšená. Nemám s Elfem až tolik zkušeností, ale vyzkoušela jsem od nich pár produktů a jediné co mě zklamalo byla jejich řasenka. Vlastně ani ta mě nezklamala, je prostě jen průměrná :)

      Vymazat
    2. Některé stíny jsou ok, to souhlasím a také o nich brzy napíšu. S bází mám ale hroznou zkušenost stvrdlá, tuhá, špatně se rozmazávající hmota, která z víčka hned sklouzla. V zahraničí jsou s ním bloggerky spokojené a přijde mi, že u nás to stojí za prd proto, že k nám výrobky přijdou pozdě a už prostě nedělají to, co by měly

      Vymazat
    3. Mně přijde, že nevýhoda elfu je v tom, že jsou produkty často třeba vyschlé nebo nějak ztvrdlé a podobně (talže jak říkáš ty, nedělají, co mají). Ale když se to povede, tak si to skoro všichni chválí! Já bych třeba fixu na rty neriskla, protože bych se taky bála, že bude vyschlá. A navíc mi to přijde hrozně nevkusné, asi bych nebyla schopná kreslit si na rty fixou, ale tak to je otázka estetických preferencí a hlavní je beztak výsledek :-) Já si od nich kupuju jenom stíny a ty bambusové štětce, protože se mi hrozně líbí, a nemám si na co stěžovat :-) Už se těším, až si přečtu, jak se jejich stíny líbí tobě a jaké máš :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)