Essence série - stíny limitovaných kolekcí

pátek, srpna 03, 2012

Dnes se konečně dostáváme na závěr stínové Essence série, kterou zakončím stíny z limitovaných edicí. Jak sami víte, co dva měsíce Essence přichází s novými kolekcemi, které se povětšinou liší v Rossmannu a Dmku. Tudíž je toho více než dost.


Co se těchto stínů týče, nikdy mě osobně nijak moc výrazně nezaujaly. Obrat nastal až s limitkou Marble mania, ze které mám stíny všechny. Myslím si, že tato kolekce byla všeobecně nejvíc oblíbená a čekám na to, až se tyto stíny (snad včetně) tvářenky také mezi regulerní nabídku zařadí. Co myslíte, stane se tak? Tyto stíny jsou zapečené, takže opět skvělá výdrž jak na sucho tak na mokro. Od regulérních zapečených stínů Essence se líší tím, že poněkud více práší při použití na sucho.

Dalšími stíny, které mě oslovili byli tyto krémové z řady The New League. Jak jsem již psala nedávno, při jejich koupi a prvním vyzkoušení - hravě je přirovnám k levnější ( výdržností menší) odnoži slavých Color Tattoo. Barvičky jsou nádherné, jen tedy ta výdrž pokulhává. Co mě ovšem překvapilo je fakt, že se mi na víčku vůbec neslévají. 

Posledním bonbónkem na závěr je slavná Twillight kolekce, kterou jsem si před lety jako velká fanynka Edwarda pochopitelně musela koupit. Přiznejte se, kolik z vás je má doma také? Na rovinu říkám, že stíny v podstatě nepoužívám a schovávám si je jen kvůli krásnému designu, který Essence prostě umí!


You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Musím říct, že mě se nikdy moc nelíbí stíny z limitky Marble (kromě tvářenky, po té toužím :D). Takhle na pohled v balení mě ničím zaujaly, ale když je vidím na ruce, tak uznávám, že jsou to moc hezké barvy a asi na podobné stíny přehodnotím svůj názor :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stíny z Marble mania, se v dohledné době součástí nabídky určitě nestanou. Na internetu a na facebooku Essence je už zveřejněn seznam výrobků, které se v září objeví místo doprodávaných :)

    Jinak, já osobně nějak všechny tyhle limitky promeškala :( ale nyní si už všechny limitky hlídám a musím nějaké stíny od Essence vyzkoušet, tu značku miluju, ale stíny jsem ještě neměla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Stydím se, nemám doma nic z těchto kolekcí :) Číhám na něco extra :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)