Great Lash (lots of lashes)

úterý, srpna 21, 2012

Pamatujete si na svou úplně první řasenku? Ta moje byla stařičká Great Lash od Maybelline, kterou mi mamka koupila v osmé třídě v drogerii Teta. :-) Ono se opravdu ne nadarmo právě téhle řasence říká "první" řasenka. Za těch pár let prošla inovací a dnes jí Maybelline prodává s přízvyskem Lots of lashes za krásných 99 Kč. A jak že řasenka slouží? 


Great lash (lots of lashes) je klasická, 6 ml obsahující řasenka, která se prodává ve verzi Blackest black. Takže nedostáváte "jenom" černou, ale nejvíc nejčernější černou na světě. :-) Reklama říká, že obsahuje 2x více černého pigmentu. 

Balení je růžovo-zelené a nevím jak vy, ale já si jí vždycky ve stojanu všimnu jako první. 

Další věc, která vás na řasence určitě upoutá, je srdíčkový kartáček, který řasy úžasně "pročeše" a krásně oddělí. Dávejte si pouze pozor při aplikaci, aby na kartáčku nezůstalo až moc řasenky, ta by se vám pak nalepila na řasy.

Co umí: Řasy oddělí a natočí. Dá se bezproblémů vrstvit (doporučiji vrstvit hned a nenachat jednotlivé vrstvy zaschnout). Přiměřeně řasy natočí.

Co neumí: Pokud hledáte mega objem, tahle řasenka vám ho nenabídne. Od toho jsou přeci jiné skvělé řasenky od Maybelline.

Závěrem: Tuto řasenku jsem si oblíbila především na spodní řasy a to díky malému kartáčku, který se dostane naprosto všude. Ano, Maybelline dělá i lepší řasenky, ale takový malý pomocník na cesty, který něco umí - proč ne? Pro mě je to určitě 10/10.



Přidávám fotky před a po s líčením i bez něj. Fotí se to docela blbě, ale snad si umíte udělat obrázek. Nanesena je jedna vrstva řasenky.

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Moje první byla Wonder Lash od Oriflame a už jsem u ní zůstala :) Menší kartáček je vždycky lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dřív jsem ji měla, ale bohužel mi vyschla.. tak musím koupit novou :)) Je to nej řasenka, hned po WOnderlashce z Oriflamu :)

    Zvu tě ke mně na GIVEAWAY - http://petulabook.blogspot.cz/2012/08/50-ctenaru-first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. tý jo, to je to takový zázrak ta Wonder Lash? Nikdy jsem o ní neslyšela :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pozor, tohle není ta "první z prvních", ta se stále prodává, tohle je jen jiná verze s tím srdíčkovým kartáčkem! :)
    Taky jí mám a jsem s ní spokojená. Ne nadšená, ale spokojená, připadá mi fajn.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)