Kosmetický sen ?

pátek, srpna 24, 2012



GlamBox, BirchBox, DouglasBox a milion dalších. Jestli patříte mezi zaryté kosmetické fanatiky, tak jste s těmito super krabičkami již dlouhou dobu určitě obeznámeny. Milovnice kosmetiky z celého světa si tyto boxy objednávají a odměnou jim je jednou měsíčně úhledně zabalený kufříček s 5-8 kousky vybrané kosmetiky. Jak testery, tak pokaždé i alespoň jednom celém balení.


Nevím jak vy, ale já jsem jim vždy hrozně záviděla a netrpělivě čekala na to, až dorazí i k nám. A světe div se, náš první LadyBox se chystá do světa.


Zatím organizující firma poskytla jen základní info: cena 259 Kč/měsíc; může se vám to zdát hodně, ale vzhledem k tomu, že i v Americe se platí 10 dolarů, v Německu 10 eur a v Anglii 10 liber, mi cena přijde naprosto v pořádku. :-) V každém balení naleznete alespoň jednu "full size" tedy normální prodejnou velikost výrobku plus několik vzorečků. Spolupráce s firmami by měla být už domluvena a tak doufejme, že to nebude trvat dlouho a LadyBox se bude moci konečně objednávat.


Organizátor upozorňuje na "omezenou kapacitu" a tak vám doporučuji se zaregistrovat emailem předem, abyste to nepropásli.


Řeknu vám, že se tak neuvěřitelně těším a doufám, že na mě vyzbyde místečko a budu se moci stát pravidelnou odběratelkou.


Jůůůů


You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Včera jsem to taky zjistila a jsem hoodně zvědavá :D Jenom doufám že to nebude propadák jak to tak bývá tak SNAD :D

    OdpovědětVymazat
  2. s těmi omezenými místo to určitě nebude tak žhavé, je to spíš jen dobrý obchodní trik, jak nachytat co nejvíc lidí. :-D ale sama jsem na to zvědavá a určitě nějakou krabičkou vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasné :-), musejí se přeci propagovat

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. Nejsem si jistá, jestli toho využiji, ale nápad dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  4. No... jsem minimálně zvědavá, ale taky nevím jestli to využiji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)