L´oreal Color Infaillible

úterý, srpna 14, 2012

Krásný den krásné dámy :-)
Předpokládám, nebo alespoň doufám, že žádné z vás neunikla akce na tyto stíny a že jste už každá jejich hrdou majitelkou a těšíte se z nich. Pokud ne, dovolte mi, abych vám je dnes trochu blíže představila a pomohla vám možná odlehčit vaší peněženku.


O co vlastně jde? Jak již sám název říká, Color Infaillible - neomylné/nepřekonatelné stíny :-) a to zní velice dobře, ne? Ale teď už vážně.

Ukořistila jsem 4 z 10 odstínů, které u nás byly k dispozici. Celkem by mělo být v Česku k nalezení odstínů 15 a pozor, Evropa má opět jiné odstíny a jiné názvy než ty v USA, takže si při případném objednávání z internetu dávejte prosím pozor.


Color Infaillible jsou zvláštní především svou texturou. Leží na pomezí kdesi mezi pudrem, pigmentem a krémovým stínem. Když ho otevřete, tak stín je nahoře lehce rozsypaný jako pigment a pomocí tlaku ho ovšem hravě "zalisujete" zpět do pudrového stavu. Je ovšem tak krémový, že to vlastně ani pudr není. Tak co to sakra je? :-) Toť otázka. L´oreal prostě přišel s naprostou novinkou, pro kterou snad ani označení neexistuje. 


Zřejmě nebude překvapením, že se nejlépe aplikují pomocí plochého menšího štětce a stejně jako pigmenty se jemně vlačují na víčko. Díky pudrovému základu se ovšem krásně roztírají, stínují a kombinují. To je u pigmentů jinak docela náročné. Mají držet 24 hodin. To jse nezkoušela, protože nevím jak vy, ale já v noci spím :-) nicméně celodenní nalíčení jim nedělá problém. Občas se mi stane, že mi část při aplikaci odpadne pod víčko, ale to se dá lehce napravit. Můžete tomu také zabránit řádným vtlačením do kalíšku. Zhruba 90% stínů má metalický efekt. Neobsahují přímo třpytky, ale na světlo reagují velice výrazně a dalo mi pořádnou práci je vyfotit tak, abyste viděli barvičky a ne jen rozmázlé pruhy. 

Na výsluní nesmím zapomenout vynést jejich dokonalé, krásné, elegantí balení. Swatche níže jsou BEZ použití báze a jak sami vidíte, jsou pořádně vidět. Ono na ně ani bázi nepotřebujete. Drží jako přibyté. Nemusíte se bát, že by se slévaly nebo srážely, vše je v naprostém pořádku i po celodenním nošení. 

 

Nebojím se je srovnávat s Eyes to kill od Armaniho, mají naprosto totožnou konzistenci i výdrž  a jsou podstatně levnější. Ano, L´oreal je pořád nejdražší "drogerkovou" značkou, ale v tomto případě investice stojí za to a osobně doufám, že si časem při další akci pořídím i jiné verze.

10/10 Tohle jsou totiž stíny, u kterých by mi nevadilo vlastnit celou barevnou škálu. 

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Mám tu Saharu a také se chystám psát recenzi :-D stíny mě opravdu nadchly, ta konzistence je zvláštní, ale na oku moc pěkná a vydrží. taky si určitě ještě pořídím další kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já plánuju vykrást Rossmann :D

      Vymazat
    2. tak to se ráda přidám. je tam teď tolik skvělých slev, ale nějak mi to poslední dobou nevychází s financemi.

      Vymazat
  2. Ahoj, mám pouze jediný zrovna matný stín a musím říct, že je opravdu výborný! Jen mě mrzí, že těch matných stínů není víc, tyto třpytivé jsou na mně trochu moc..nicméně si počkám na akci a něco ulovím..moc se mi líbí na tvých fotkách strawberry:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je to moje favoritka :-)
      a souhlasím s tím, že matných je opravdu žalostně málo.

      Vymazat
  3. Matné stíny :) Určitě budu chtít nějaký vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty odstíny jsou fakt nádherný, určitě o nich popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Panečku, super recenze a já jsem konečně pochopila, jak vlastně tyto stíny "fungují". Už snad několik let je v drogériích ignoruji, v domnění, že se jedná o sypké pigmenty v "blbém" balení :D.
    To jsi mne nalákala!! Píšeš moc hezky, takže se hlásím jako nová čtenářka! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)