MNY lipgloss

čtvrtek, srpna 30, 2012

Dneska se podíváme na lesky od MNY, což je společnost, která produkuje nejrůznější beauty věcičky pod záštitou větší "mamky" Maybelline. Určitě jste si všimli jejich laků, stínů, tužek a pochopitelně také leskům, kterým se dnes budu věnovat. Na chytrém googlu jsem se dočetla, že se tato značka zaměřuje na věkovou skupinu 15-25, s čímž můžu (především dle cen, které se pohybují mezi 29-99 Kč) bezproblémů souhlasit. Na druhou stranu si myslím, že si těchto výrobků všimnou především mladší holčiny a to zřejmě kvůli balení, které je přeci jenom na pohled "lacinější". Tímto pochopitelně nechci urazit nikoho z vás, kdo tuto kosmetiku používáte. Jak vidíte, já jsem po ní také sáhla. 

Lesky od MNY seženete ve dvou provedeních. První je v tubě a druhé, to které vám představím dnes já, je v klasickém, plastovém - oválném obalu. Na výběr je z ohromných 18ti barevných provedení. 


Z široké nabídky odstínů mě zaujaly pouze dva a to číslo 165 a 170. Jednotlivé odstíny nemají názvy, pouze čísla a tak v regálech pozorně hledejte. Každý lesk obsahuje 5 ml a je tak akorátní do kabelky. 

Odstín 165 je jemně meruňkový se stříbrnými třypkami uvnitř. 170 je tmavě červný a také v něm naleznete stříbrné třpytky. 


Na rtech mi jednotlivé odstíny nešly vyfotit vůbec, tak snad alespoň na ruce to trošku poznáte. 165 se na rtech rozetře v podstaě do ztracena a rozeznáte pouze jemné odlesky. 170 vám rty trošku zbarví.
Lesky samy o sobě mají příjemnou ovocnou příchuť, kterou po aplikaci určitě ucítíte. Na rty přilnou celkem v husté vrstvě, která ne a ne zmizet. Ovšem jen do prvního napití, po tom máte na rtech velké prd. :-) Takže výdrž mizivá, ale to jste stejně předpokládali, nebo ne? Dalším mínusem je pro mě fakt, že při přetření rtů cítím docela výrazně třypytky, které jsou v lesku a to mě docela obtěžuje. 

Ode mně získávájí lesky 5/10 a rozhodně nejsou něčím, k čemu bych se vracela. Mladé slečny co s kosmetikou začínají, by s těmito lesky mohly být spokojeny. Pro nás protřelé dámy to ovšem není to pravé ořechové. 

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Páni, lesk na rty už jsem si nekoupila ani nepamatuju... Ono to jde i jinak než takto? :-D Přijde mi, že je to jeden jak druhý patli matli lepkavé, což mi hrozně vadí, nemůžu to na rtech vůbec vystát. Možná jsem se nechala odradit levnějšími variantami, ale přijde mi, že na lesku na rty toho moc vylepšit nejde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přečti si mou recenzi na lesky od Benefitu, určitě změníš názor :-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Dík za tip :-) Ještě mi řekni, kde se dá Benefit sehnat? Na mém oblíbeném eshopu tenhle lesk není, takže jsem ztracená :-D I když, ta cena, hmm... ale stejně bych ho ráda vyzkoušela, jestli přesvědčí i takového skoro odpůrce lesků, jako jsem já!

      Vymazat
    4. V česku v obchodě leda tak v Sephoře a tam maj pořád slevy, takže se to i vyplatí

      Vymazat
    5. Dík za info, i když mám dojem, že nikde v okolí není :-D Zapátrám na tom internetu ještě asi.

      Vymazat
  2. No výborně, já dnes byla v drogerii :D Nevadí, tak příště okouknu, i když já překvapivě raději krémové rtěnky, lesk pro mě není moc "pohodlným" na rtech :) Ale za tu cenu je to rozhodně fajn, i když znám i lepší ve stejné cenové relaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Nejsou nejhorší, ale existují i horší

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)