NYC Individual Eye

čtvrtek, srpna 23, 2012

Dneska se po dlouhé době skvělých věciček podíváme na jednu, která mě opravdu zklamala. Jedná se o nové paletky očních stínů od NYC, které k nám na počátku měsíce přišly a nahradily mé oblíbené oční quatra.


Co se mi na paletce opravdu líbí, je její balení. Krásně bytelné, prakticky snad nerozbitné :-) Paletky se prodávají ve třech variantách - pro hnědé, modré a zelené oči. Každé balení obsahuje 4 stíny, primer a rozjasňovač. Na zadní straně vám poskytnou i návod, kdybyste náhodou nevěděli jak na aplikaci :D

Tak hodně, jak mě bohužel zklamala pigmentace a struktura jednotlivých stínů (špatně se s nimi pracuje, je opravdu těžké je správně rozetřít - prostě ne ne ne), mě potěšil primer. Ano, není to opravdový primer, který bych používala každý den, ale je pravda, že pigmentaci stínů opravdu zvýrazní a alespoň trochu jim pomůže na světlo (horní swatch je s primerem, čím víc jde tah dolů, tím méňě primeru jsem nanesla - takže vidíte, že rozdíl je znát). 


Poslední částí je rozjasňovač, no, rozjasňovač, spíše taková podivná hutná stříbrná hmota. O aplikátoru v balení ani nemluvě. 

Pro mě tedy obrovské zklamání a pro vás tip, čemu se v drogeriích rozhodně vyhnout. Tohle totiž ani za tu stokorunu nestojí.

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. já věděla, proč ne nekupovat :) trochu jsem sice váhala, ale říkala jsem si, že ta pigmentace bude stát určitě za prd :) takže díky, že ses s námi podělila a varovala případné zájemce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Minule som ich skoro kúpila, páčili sa mi presne tieto hnedé. Ako dobre, že som odolala.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám asi pet paletiek s tymi duo tienmi, a bola som spokojna s dvomi, jednu mam aj na blogu zrecenzovanu :) už dva mesiace som nebola pri ich stojane takže neviem o novych veciach :) Ale tato paletky vyzera super na prvy pohlad :) Inak máš skvely blog, sledujem ta ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně právě nepřijde vůbec dobrý ten primer a rozjasňovač občas použiju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky tuhle paletku mám, už asi měsíc, a musím jen a jen souhlasit - pigmentace špatná (zejména u toho nejsvětlejšího odstínu), a primer a rozjasňovač mi přijde spíše jako taková komedie. Rozjasňovač, má obrovské stříbrné třpytky a fakt se to nedá :/ Občas to použiju, ale lituju té vyhozené stovky :/

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna dnes jsem se na tuto paletku dívala, naštěstí jsem podlehla a jak vidím, tak jsem udělala dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)