NYC

pondělí, srpna 13, 2012

Když jsem se dnes šla zásobit svou oblíbenou paletkou od NYC, tak jsem s hrůzou zjistila, že jí stahují z prodeje a už nikdy nebude! NYC obměňuje design svých stínů a proto teď naleznete všechny ve výprodeji za 29 - 39 - 49 Kč. Ach jo :-( jsem z toho dost rozladěná, protože jejich malé cestovní paletky (vypadali jako očko, pamatujete?) kterých jsem spotřebovala snad osm mi opravdu budou chybět. Klasické stíny nebyly nic moc, no, spíš hodně nic moc, ale ty paletky byly dokonalé. Nicméně jsem na stojanu našla první vlaštovku nové kolekce a tak jsem se rozhodla jí vyzkoušet. Musím říct, že tyto nové paletky vypadají také velice dobře a díky většímu objemu se s nimi bude rozhodně i lépe pracovat. Ikdyž uvidíme, zatím jsem vám ji jen nafotila a recenze se tu pochopitelně objeví časem.



Do oka mi ještě padl jeden z jejich lesků. Novinka to není, ale sama jsem ho ještě nezkoušela. Máte s ním zkušenosti? Přemýšlela jsem také nad jejich fixem na rty, na který jsem četla pár pozitivních názorů, ale barvy mě nějak nezaujaly. Prohloupila jsem?


You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. ja s tou paletkou nemam az take dobre skusenosti co ma aj zamrzelo. vecer po nietoch ani stopy... ale kazdy ma iny typ oci ;) tak uprimnu sustrast :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě seděly výborně, jako jedny z mála drogérkových stínů. :-(

      Vymazat
  2. ja mam fixku a je naozaj velmi dobra :) tiez som sa bala odtienov, ale skusila som si vsetky testery na ruke a vybrala som si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? a drží dobře? No, možná se tam ještě podívám :-)

      Vymazat
  3. Na tuhle paletku jsem nedávno taky koukala. Je tam dost stínů, navíc primer i highlighter, celkem vše na pěkný oční makeup :-) Ale zatím ji neplánuju, třeba časem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle paletku jsem si koupila s velkým očekávání a celkem mě zklamala :( Snad jen ten rozjasňovač je celkem dobrý. Dovolím si ukázka ti svou recenzi - http://panoply-of-beauty.blogspot.cz/2012/08/nyc-individualeyes-bonus.html#comment-form :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidím, jak bude fungovat na mě. Chtěla jsem zkusit něco nového, když mi moje stálice stáhly. Ale tvá recenze mě moc nepotěšila

      Vymazat
  5. Na paletku jsem se také dívala, ale prostě mě odradily ty stíny :D Je dobře, že jsem si ji nepořídila tedy :)

    OdpovědětVymazat
  6. NYC stíny mě zatím nijak nelákaly, ale mám pocit, že pokud budu mít nějakou nákupní náladu, pustím se do nich. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)