Revlon Color Stay

neděle, srpna 12, 2012

Týdny zkoušení uběhly a myslím si, že je ten správný čas vás konečně seznámit s makeupem Color Stay od značky Revlon.

Revlon ColorStay mám v odstínu 220 Natural Beige makeup je určen pro smíšenou až mastnou pleť a jako skoro všechny makeupy obsahuje 30 ml produktu. Tento makeup v podstatě vyšel ve dvou řadách - určité odstíny jsou vhodné pro suchou pleť a některé na mastnou. Já mám pleť normální a proto mi bylo celkem jedno, jakou verzi si vezmu a proto jsem vybírala hlavně podle barvy.

Nicméně, sáhla jsem po odstínu s růžovým podtónem a to byla možná chyba. Již několikrát jsem tu psala, že mám všechny makeupy se žlutým podtónem, kterým vyrovnávám přirozený tón své pokožky.
V globálu to v podstatě znamená, že na mě makeup nemá takové krycí schopnosti, jaké bych očekávala. Proto na úvod říkám, že bude vyhovovat především těm, kteří hledají přirozený vzhled.

Co vás určitě na první pohled zarazí je fakt, že balení postrádá jakýkoliv aplikátor. Což může být problém. Já ho řeším tak, že vyliju trošku produktu do víčka a z něj ho nanáším plochým štětcem. Makeup sám má trošku řidší konzistenci. Ta mu ovšem neubírá na kvalitě - skvěle přilne k pokožce, zasychá úměrně a máte dost času ho zpracovat. Pleť mi dokonale zmatní, zatáhne a vyhladí póry. Jak jsem řekla v úvodu, osobně u makeupu hledám velké krytí a sjednocení - který tento makeup nenabízí. Jak sama reklama říká, zajistí vám přirozený vzhled jako bez nalíčení. Proto jsem si ho navykla používat především na partie, které potřebuji zafixovat (čelo, nos, líce) a přes něj použiji další makeup.

Teď to možná zní jakože je hrozný, ale ještě jednou opakuji pokavaď hledáte přirozený vzhled, je to makeup právě pro vás. Výdrž je ohromující, celodenní, bez roztékání, rozmazávání a večer máte stále co odličovat.

Jediné mínus je na něm to, že opravdu nevábně zapáchá. Ne vyloženě chemicky, ale velice výrazně. 

Odemne ovšem získává 10/10 za skvělou výdrž a příjemnou konzistenci. 



You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Přesně tento make-up si chci koupit už hrozně dlouho.. ale pořád váhám nad tím, jaký odstín pořídit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají jich opravdu hodně. Opravdu je nejlepší si zajít do obchodu a vyzkoušet ho.

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat :) Oni mají kamenný obchod v ČR? :O To jsem vůbec netušila..

      Vymazat
    3. Už vím, přečetla jsem si tvůj komentář pode mnou..díky ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, prosímtě, kde kupuješ Revlon? Přes internet nebo je někde i kamenná prodejna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Praze je kamenná prodejna. Podívej se do článku o stínech zhruba 4 dny zpátky, tam najdeš odkazy :-)

      Vymazat
  3. ty jo, nevím jestli mám nějaký jiný Colorstay, ale ten můj kryje jak blázen :) třeba teď přes léto ho vůbec nepoužívám, protože je to zbytečné a nechávám si ho na zimu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak jedině dobře pro tebe. Nemáš náhodou tu novou "inovovanou" verzi?

      Vymazat
    2. ty jo, nemyslím si. nebo resp.kupovala jsem ho v březnu v USA, ale jestli je to jiná verze netuším :) nějak mi ušlo, že ho inovovali :) ale pokaždé jsem četla ohlasy na to, že je hodně krycí, tak mě právě tvůj popis překvapil :)

      Vymazat
    3. Oni právě dvě verze jsou tahle je ta starší. Nicméně ať tak či tak, na mé pokožce prostě moc nefunguje.

      Vymazat
  4. Tenhle make up chci už hrozně dlouho a musím ho mít, jen mě trochu vyděsila tvé recenze, že není moc krycí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepsala jsem, že není všeobecně krycí, ale že na mě není krycí, protože mám špatný podtón, musíš ho sama zkusit

      Vymazat
    2. vím, právě proto se bojím, že taky zvolím špatný odstín :)

      Vymazat
  5. Řekla jsem si, že si zasloužím nějaký pořádný make-up a koupila jsem si tento. Mám odstín buff pro suchou pleť (protože mám sice pleť mastnější, ale nechci ji vysušovat ještě make-upem. Věřím, že kosmetika na mastnou pleť ji zbytečně vysušuje a pleť se pak o to víc brání tím, že se ještě víc zmastí, proto nic určeného na mastnou pleť nepoužívám :-) a od té doby mám pleť mnohem lepší). A je fakt super, můžu se na něj spolehnout vždy. Dávkování řeším tak, že si vyliju přiměřené množství (už to mám v oku) na hřbet ruky a nanáším houbičkou nebo přímo prstama. A žádného pachu jsem si teda zatím nevšimla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)