Revlon stíny

neděle, srpna 05, 2012

Není tomu tak dávno, co jsem psala o rtěnkách Revlon a pěla na ně ódy a dnes vám od Revlnu představím další věc a to oční stíny. Nevím, kolik z vás má s nimi zkušenosti, nicméně si myslím, že není na škodu si občas rozšířit obzory a seznámit se s něčím novým.


Tyto oční stíny jsem koupila spolu s rtěnkami v obchůdku Praze (odkaz máte v článku o rtěnkách), kde je měli ve slevě za krásných 40 Kč. Když už jsem tam byla, tak jsem si řekla, že je přeci zkusím, když jsou tak levné a navíc, Revlon je Revlon. U nás se dá těžko sehnat a není nad to ušetřit za poštovné. Co myslíte, stojí tyto zázraky za 40 Kč? 


Řekněme, že za 40 korun jsou ucházející a to se rovnou přiznám, že jsem od této značky čekala mnohem víc. Levý odstín je číslo SH95 Peach a pravý SH06 Sable. Nemůžu říct, že by se se stíny špatně pracovalo, slévaly se nebo dokonce hrudkovatěly, to rozhodně ne. Nicméně pigmentace stojí za starou bačkoru. Tu krásnou meruňkovou, kterou jsem chtěla na vykouzlení letního svěžího líčení můžu použít možná tak jako rozjasňvač. Tmavě čokoládově hnědou tak možná na rozblendění a zjemnění kontur jednotlivých více pigmentovaných stínů, se kterými je použiji. 


Po tom, co jsem se ve stínu obrazně "vymáchala" jsem získala takovouhle barvičku, která se ovšem při nanesení na víčko ztrácí. A upřímně, jak hodně můžete rýpat štětcem ve stínu? Moc ne. 

Za 40 Kč snad ucházející, jenže já jsem prostě čekala víc a tyto stíny jsou pro mne velkým zklamáním.


You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Talk to je pro mne velkým překvapením.. i já si myslela, že Revlon bude stát za víc, ale barvičky jsou moc pěkné :)
    Probíhá u mě Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  2. Farby sú pekné, ale samozrejme každý čaká dobrú pigmentáciu pri tieňoch :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)