Velké plány

středa, srpna 29, 2012

Po hodinách a hodinách strávených sledováním nejrůznějších tutoriálů, návodů a čtením rad jsem konečně došla do bodu, kdy můžu říct, yay můj design je hotov. Stále tu mám pár věcí na dokončení, ale vesměs jsem velice spokojená. No nevypadá to tu lépe? :P

Posledních pár dní bylo opravdu strašlivě hektických. V práci všichni blázní, mění se vedoucí, kupuje se další restaurace a pro mě to znamená jezdit přes půl města na směny dvě hodiny předem, abych zaučila všechny tak, jak se má. Na jednu stranu mě to štve, na druhou jsem strašlivě ráda, že mám takovou důvěru. 

Volné chvilky se snažím trávit s přáteli povalováním na sluníčku na jediné louce, kterou ve městě u vodičky máme a vychutnávám si poslední slunečné dny před nástupem do školy a shonem, který mě ještě v rámci školy a přestupu (ano, rozhodla jsem se přestoupit na jinou univerzitu) čekají. 

Minulý týden jsem po půlnočním návratu z práce zapla televizi a shlédla Sex ve městě a zjistila jsem, že jsem zřejmě dospěla do bodu, kdy mi právě tento seriál nepřipadá debilní a o ničem. Shlédla jsem čtyři série za poslední týden - a pak se divím, proč chodím spát ve čtyři ráno a v práci umírám. 

Ve čtvrtek jedu s přítelem na jeho zápis na vysokou do Prahy a mám velkou touhu si zkrátit čekání návštevou Sephory, která má momentální akci 1+1 na vlastní výrobky a navíc Benefit avizoval velké slevy ve všech pobočkách. Přemýšlím, kolik milionů bych tam opět nechala. A to si musím ušetřit další milion na online shop Plum, na který se těším jak malá holka!

Nemusím asi říkat, že jsem si v průběhu měsíce pár kousků nepořídila. Chycena při činu - co nevidět by mi měly dorazit balíčky od MUA a NYX.

Poslední srpnové dny si krátím čas neustálým listováním v Marriane a vytvářením perfektního plánu na to jak pokořit co nejvíce obchodů v co nejkratším čase, protože vynechat jediný mi přijde jako naprostá nehoráznost!

Stále také čekám na novinky od Essence, ale zdá se, že do Boleslavi prostě nedorazí a budu je muset pořídit v Praze. Škoda, že nemám tušení - kde jsou v Praze prodejny Rossmann. 

Posledních pár dní také testuji novinku od Garnier - článek se tu časem objeví. Kdopak z vás ví, s čím novým přišli na trh? 

A zítra vám přichystám další beauty článek, dnes jsem si jen chtěla trošku vylít srdíčko.

You Might Also Like

19 úžasných komentářů

  1. vypadá to dobře, jen ta hlavní fotka se mi ne a ne zalíbit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě moc mrzí, ale na tu jsem nejvíc pyšná

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  2. Není to špatné, ale mě osobně by ta hlavní fotka trochu odradila od čtení blogu...

    OdpovědětVymazat
  3. Ou jé, tak na tom ještě zapracuju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nový design je moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkný design, fakt se povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. teď se mi ta úvodní fotka už líbí:)
    nemám nic proti tomu mít header ze svých fotek, ale pohraj si s tím, ať nemáš obličej roztáhnutý do stran, jestli mi rozumíš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, chápu. Začátky jsou holt vždycky těžké. Nějak na tom zapracuju :-)

      Vymazat
  7. Tenhle motýlkový design je peckovní, nádhera! :) Budu se kochat :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pastelové barvy a motýlci se mi moc líbí, rozhodně je to změna k lepšímu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je moc krásný nový dizajn, málem jsem to tu nepoznala! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)