Colgate Max White Expert White

pondělí, března 06, 2017

Krásné pondělí všem, 
vítejte v novém týdnu, který začneme zdravými zoubky. Na trhu se to hýří desítkami nejrůznějších kartáčků, pastiček, vodiček a čeho všeho dalšího a já do toho víru dnes ještě přidám novinku od Colgate, jejich novou a inovovanou Expert White řadu a k tomu si zopakujeme pár základů ze zubní hygieny.  


Jak všichni víme, zoubky bychom si měli čistit alespoň 2x denně (ideálně však po každém jídle) a zvláště se zaměřit na večerní čištění, vnoci se totiž v ústech snižuje tvorba slin. Kromě kartáčku bychom měli používat také zubní nit či mezizubní kartáček. Zubní pasty napomáhají odstranění zubního plaku a obsahují důležité látky pro ochranu zubů (např. fluoridy). Ústní vody pomáhají od citlivosti zubů, onemocnění dásní a vysoké kazivosti. Mimochodem, čistíte si po vyčištění zubů také jazyk? 


Zubní kartáček Colgate SlimSoft obsahuje kónicky zúžená vlákna s ultra jemnými zakončeními 0,01 mm. Má vysokou flexibilitu a stabilitu díky tenčeným a jemným vláknům. Díky malé hlavě se s ním jednoduše manipuluje a to i v těžce  přístupných místech, zejména při čistění stoliček. Kartáček má prohnutý tvar a flexibilita jeho krku zvyšuje pohodlnost a bezpečnost při čištění. Kartáček je navíc po rukojeti pogumovaný, tudíž si o něj můžete bezpečně opřít palec a kartáček vám nikam nevyklouzne. 



Nejen že je důležité, vybrat si ten správný kartáček, ale také se o něj starat a v případě potřeby ho vyhodit a vyměnit za nový. A jak poznat, že je ten správný čas na to, pořídit si nový? Zaprvé, opotřebení vláken. V případě, že prodělám infekční onemocnění. A v globálu alespoň jednou za tři měsíce, jelikož kartáčky s hustě osázenými vlákny mohou podporovat množení bakterií v hlavičce. 


Vyčisti. Vyběl. Jdi. 
Bělící kartáček 360 Max White Expert White odstraňuje plak a povrchové skvrny a jemně leští povrch zubů. Poskytuje ideální přípravu zubů pro nanesení bělícího gelu. Bělící peru se použije až po vyčištění zubů, nevyplachuje se a nechá se na zubech působit. Díky silikonovému adhezivu se aktivní látky přichytí k zubům a působí déle než zubní pasta. Pero je doporučeno používat těsně před spaním. V noci je nižší produkce slin a produkt tak účinkuje ještě déle. 



Řeknu vám, že kartáček je neuvěřitelně příjemný a přizpůsobivý. Štětinky na něm jsou i po dvou měsících usilovného používání neustále měkké a nijak se neohýbají či neopadávají. Mým novým favoritem je i pasta. Na rozdíl od těch ošklivých, modrých, fluoridových past má příjemnou příchuť a jemně mrazivý nádech v ústech při čištění. Ústní voda vůbec nepálí a zanechá vás se svěžím dechem. 


Bělící pero je pak příjemným doplňkem, díky kterému můžete své zoubky trošku vybělit, když jej budete pravidelně používat. Přikláním se k používání večer, jelikož po použití opravdu zůstává na zubech silikonová vrstva a s tím se přes den přežít nedá. 
Kolem a kolem je nová řada skvělým konceptem na celistvou starost o chrup doma. Už jste jí zkoušely?

*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. To bělící pero vypadá zajímavě a kartáček vyzkouším. Já si zuby čistím 2x denně a většinou ještě po obědě nebo po nějakém sladkém jídlem. Nesnáším takový ten pocit povlaku na zubech. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si plánuji pořídit, tak snad to bude fungovat

    OdpovědětVymazat
  3. tiež sa mi páči to bieliace pero :) ešte som tieto produkty nevidela v drogérke, tak sa popozerám
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)