Event: Novinky od L'oreal

pondělí, března 27, 2017

Krásné pondělní ráno všem, 
musím vám říct, že mám za sebou vskutku povedený týden i víkend. Jojo, pochválím se :D Doma, ve škole i v práci vše v naprostém pořádku, jsem po skvělé masáži, dvou úspěšných testech, velkém jarním úklidu a tak nějak zvláštně po dlouhé době odpočatá a skvěle naladěná. Určitě k tomu přispěla i pondělní akce s L'oreal Paris, který představoval novinky, na které se můžeme v blízké i vzdálenější budoucnosti těšit. 


Event se konal v pondělí, 20.3.2017 v Art restauraci Mánes, kde jsem byla poprvé a řeknu vám, že to tam mají moc pěkné. Nejen honosné interiéry, příjemný personál, ale i božskou vyhlídku a dobře tam vaří. Jestli nic jiného, tak se tam zkuste třeba podívat, rozšiřovat si obzory je totiž velmi důležité. 


Jak jsem již řekla asi třikrát, L'oreal představoval své novinky na jaro a léto a navíc nás nechal nakouknout pod pokličku a můžu vám teď říct, že koncem roku se máme také na co těšit. Předbíhat ale nebudu a pojďme se podívat na to, co si v drogérii můžete pořídit již teď. 


V prví řadě určitě víte o nových lacích na nehty. Ty dostaly nový design, nový obsah a koupit si je můžete už nějakou dobu. Dalšími horkými novinkami jsou: řasenka False Lash Superstar X Fiber, která je dvou fázová. Na jedné straně naleznete černou bázi a na straně druhé samotnou řasenku s prodlužujícími mirkočástečkami, které se vám přilepí k vašim řasám a měly bychom tam mít pohled jak mrkací panenky. Dále máme Glam nude BB cream pro všechny nadšenkyně do BBček. 


Velmi významně se začíná rozšiřovat porfólio řady Infailible. Nově pořídíte celou paletku tvářenek (5 odstínů), krémové tvářenky v tužce (dají se použít i na rty či oči) a dávno jste si určitě pořídili pudr i makeup, které jsou úžasné! P:S: Více čekejte s koncem roku. Juchů :-)


Produktem, který mi však udělal největší radost je takzvaný Lip Paint. Nejeden zahraniční blogger ho chválí a já tleskám L'oreal za to, že se k nám dostal. Jedná se v podstatě o tekutou rtěnku, která je ale balena jako lesk, má jemný aplikátor a krytí dle odstínu. Navíc, varianta je vždy matná i lesklá, takže si můžete vybrat, po čem vaše srdce plesá. A mě tedy plesá :D


Jsem vždycky moc ráda, když mám možnost se podobné akce zúčastnit, produkty naživo osahat a dozvědět se tipy a triky na to, jak být kreativnější a krásnější :-) Spolu s recenzemi na jednotlivé produkty vám tedy v budoucnu také ráda nové poznatky přenechám a podělím se o ně. 




L'oreal jednoznačně válí a můžu vám říct, že produkty testuji týden a jsem bezmála zamilovaná. Děkuji Barče a celému týmu za pozvání a vy si běžte produkty hned omrknout!

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)