Kat von D: Immortal Lash

pátek, března 31, 2017

Krásné páteční ráno všem, 
na závěr týdne vám dnes přináším recenzi na řasenku Immortal Lash od Kat von D. Na linky Tattoo Liner nedám dopustit a tak jsem přirozeně od značky chtěla zkusit něco jiného. A pak jsem v Sephoře objevila tuto řasenku a řekla si, proč ne? No, jak to dopadlo, se dočtete dále. P:S: Kat von D koupíte třeba ve Francii :-)


Na všech produktech Kat von D je znát její umělecký cit, protože i tubu od řasenky dokáže dovést k dokonalosti. Immortal Lash je balena v černo černém matném obalu, který je ozdoben třpytivým, červeným, květinovým motivem. Ke kartáčku se dostanete klasicky po odšroubování horní části. Jedno balení obsahuje 8 ml produktu a to je tedy dost málo muziky, za cenu pohybující se kolem 20 dolarů, či 25 eur. 


Kartáček je plastový, ohebný a velmi zvláště posetý kratičkými, plastovými štětinkami. Co vám budu povídat, celá řasenka je v podstatě jedna velká katastrofa. Formula je velmi suchá a špatně se s ní pracuje. Kratičké štětinky nedokáží dostatečně natočit, prodloužit či dokonce zahustit řasy a nejvtipnější na tom je, že mi přijde, že mé řasy po použití řasenky vypadají hůř, než když žádnou nemám. Možná jsou trošku černější. Nejen že tedy řasenka s řasy neudělá nic pěkného, ale navíc z řas opadává, žmolkuje a při prvním sprchnutí venku se vám rozuteče po obličeji. 


Už dlouho jsem takto nebyla zklamaná z žádného produktu a slavnostně uděluji prvního propadáka měsíce a určitě i roku!

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Už jen když ten kartáček vidím, tak se děsím. Škoda, ale tak rtěnky a linky má "Katka" super.

    OdpovědětVymazat
  2. tak tejto maskare nerozumiem :D nie je určená na umelé mihalnice, že by ich len prečesala? :D inak neviem
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom nic nevím, ale můžeš jim to navrhnout do marketingu :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)