L'oreal Botanicals Event

středa, března 15, 2017

Krásné dobré ráno, 
dnes si s vámi dovolím zavzpomínat na úžasný čtvrteční večer, který jsem strávila po boku svých úžasných kolegyněk v restauraci Nostress, ve které nám byla představena nová řada péče o vlasy Botanicals od L'oreal Paris. Večer to byl vskutku povedený. Kromě úžasného jídla a milé společnosti jsme měly možnost se s novou řadou osobně seznámit, zeptat se na dotazy a vyždímat tak co nejvíce informací pro vás, milé čtenářky. 


BotanicalsFresh Care je vytvořena z použitím pečlivě vybraných přírodních ingrediencí, mezi které patří koriandr, světlice barvířská (neboli nepravý šafrán) nebo pelargónie. Koriandr je známý svým kořenitým aroma s příchutí orientu, světlice barvířská v sobě nese osobitý nádech pomeranče, zatímco pelargónie má květinově-citrusovou notu. Botanicals přináší celkem tři řady z nichž je každá určená pro specifický typ vlasů. Řada je vždy složena ze šamponu, kondicionéru, masky a jednoho bonusového produktu. 


Řada s obsahem pelargónie je určena pro vlasy bez lesku a vlasy barvené má jako svůj trumf bezoplachovou péči ve spreji, která podporuje lesk. Řada s obsahem koriandru je určena pro vlasy křehké a lámavé (jak já se na ní těším) má jako svou specialitku sérum a nakonec řada s obsahem světlice barvířské, která je určena pro vlasy suché, ukrývá pomádu která vlasy vyživuje do hloubky. 


"BotanicalsFresh Care je nová prémiová vlasová péče vytvořená za použití přírodních ingrediencí, na základě vědeckých poznatků a ve spolupráci s předními botaniky a pěstiteli. BotanicalsFresh Care nabízí dokonalou kombinaci vysoce účinných formulí s jedinečnými texturami, pro potěchu všech smyslů. Péče BotanicalsFresh Care je bez obsahu silikonů, parabenů a barviv a její součástí jsou tři produktové řady – z obsahem světlice barvířské, koriandru a pelargónie pro řešení tří různých vlasových problémů, ať už se jedná o suché vlasy, lámavé vlasy nebo barvené vlasy bez lesku. Díky BotanicalsFresh Care si budete moci dopřát energii z přírody a podpořit svou odpovědnou, bezpečnou a štědrou přirozenost."


Všimněte si také, že produkty jsou baleny v poměrně netradičním balení, které na první pohled nikterak neevokuje klasické drogérkové produkty, naopak, působí elegantně, jednoduše a lékárensky. Kromě toho, že je totiž celá řada přírodní, je také orientovaná na zodpovědný přístup k přírodě a ekologii. Proto jsou její obaly speciální, 100% recyklovatelné. Díky obalům, do kterých neproniká světlo je navíc produkt uvnitř skvěle chráněn. 


Při vzniku řada BotanicalsFresh Care byly zcela eliminovány silikony, parabeny a barviva, naopak byl speciálně vytvořena složka, která se prolíná všemi produkty – jedinečná směs  sójového a kokosového oleje, která dodává vlasům potřebnou péči a jemnost na dotek. Barviva se v celé řadě neobjevují proto, že zkrátka nejsou pro dokonalý výsledek vůbec potřeba. 


Pokud jste ještě produkty ve svém oblíbeném obchodě nezaznamenaly, tak věřte, že se tam objeví nejdéle v průběhu března.  Za šampon či kondicionér zaplatíte 199 Kč, za masku či speciální produkty pak 249 Kč. Já jsem prozatím z novinek nadšená a nemůžu se dočkat, až je poprvé vyzkouším. 


Děkuji tímto Barče a celému týmu L'oreal za úžasnou akci, ostatním blogerkám za příjemný večer a popovídání a těším se opět někdy příště. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. mali to teda naozaj krásne nachystané a naaranžované :) musela to byť skvelá akcia :) je super, že firmy robia takéto predstavenia kozmetiky pre blogerky :) ja na také chodím veľmi rada, už len preto, že sa zoznámim s kočkami, ktoré majú rovnakú záľubu :) je to skvelé :) a na túto novú radu sa veľmi teším,len som ju ešte u nás nevidela :(
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, jsem vždycky moc ráda, když se mi podaří zúčastnit :-)

      Vymazat
  2. Přiznám se, že je to za poslední roky jediná drogerková vlasová řada, která mě zaujala nejen konceptem, ale i obalem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu nápaditá. Jak designem, tak celým konceptem.

      Vymazat
  3. na tuto řadu se moc těším, tak snad ji brzy v drogerii objevím. Přírodní složení upřednostňuji a chválím i pěkně zpracované obaly :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zakoupit již můžeš v DM, u dalších prodejců to ještě bude trvat.

      Vymazat
  4. Ty jejich obaly vypadají naprosto skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Novinka mě zaujala hodně a ráda bych produkty vyzkoušela, přemýšlím, že v drogerce jsem je zatím nepotkala, takže se na ně příští návštěvu zaměřím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkně udělané. Zaujalo mě to :) Možná to bude super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)