The Body Shop: Drops of Youth peeling

pátek, března 10, 2017

Krásný pátek všem, 
dnes pro vás mám nahlédnutí do své pečující rutiny, která by neexistovala bez řady Drops of Youth od The Body Shop. Na konci loňského roku se tato řada rozrostla o tekutý peeling a to bych nebyla já, abych ho hned nevyzkoušela. Po několika měsících vám konečně přináším recenzi.


Pro začátek si připomeňme, že řada Drops of Youth je navržena pro pleť mladistvou, která začíná bojovat s prvními známkami stárnutí. Obsahuje vše od séra, krémů, masek až po novinku, tekutý peeling, balený v plastové, lahvově zelené tubě s pumpičkou, která obsahuje 145 ml.
Navržen je tak, aby jemně obrousil a sloupl nečistoty z pleti. Pro dokonalé výsledky by se měl používat 2-3 týdně. Co je na tomto peelingu zajímavé je fakt, že konzistencí připomíná průhledný a naprosto hladký gel. Neobsahuje žádné čistící částečky, jen samotný gel. Dal by se tudíž hravě žařadit do rodiny chemických peelingů. 


Na jedno použití si vystačíte s jednou až dvěma dávkami z pumpičky. Po zmáčknutí si do dlaní nanesete hustý gel, který stačí do pleti zapracovat (to vám zabere zhruba 20-30 sekund), dokud se vám z pleti nezačnou uvolňovat odumřelé buňky (ucítíte jemné "cucky", které buňky spolu s gelem vytvoří). Zní to možná dost zvláštně, ale ten pocit když víte, že produkt funguje a zbavuje vás všech nečistot, je k nezaplacení. Obyčejně jsem zvyklá používat peeling alespoň 2x týdně, takže vyměnit klasický peeling za tento tekutý pro mě nebyl žádný problém. Navíc, po použití je má pleť očividně hladší, jemnější a navíc, není vůbec vysušená. Navíc, pokud použijete peeling, skvěle připraví pleť na nanesení hydratačního krému či masky. 


Po použití nezapomeňte peeling z pleti důkladně opláchnout. Nezapomínejte při tom na to, že je to peeling chemický, tudíž to nepůjde raz dva a budete se mu muset trošku věnovat. Za odměnu však bude vaše pleť čistá, zbavena všech nečistot, jemná a zdravě vyhlížející. 
Tento peeling je 100% skvělým pomocníkem v čištění pleti a skvělý přírůstek v rodině Drops of Youth. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Taky koukám jestli 2-3 denně je překlep nebo to opravdu :D
    Jinak samotný peeling se mi docela zamlouvá. Má i hezký obal a navíc jsem od této značky zatím nic neměla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týdně, týdně, prosím nebičovat :-), a jestli jsi od The Body Shop ještě nic nezkoušela, tak máš na čase, protože milion jejich výrobků stojí za to.

      Vymazat
  2. 2-3 krát denně? :D To je překlep ne? Jako zas si nemyslím, že by se zrovna peeling měl používat několikrát denně, jako produkt je to velmi zajímavý, já bych ho používala jednou týdně :))
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě jsem myslela týdne :D vidíš jak jsem byla při psaní zasněná. :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)