Maybelline Sensational Lash + Liner

pátek, listopadu 17, 2017

Krásné páteční ráno, 
další pracovní a školní týden je za námi a my jsme se úspěšně propracovaly k víkendu. Dnešním článkem jsme se také nachýlily ke konci dalšího týdne věnovaného Maybelline, který jsme si tento týden užívaly - kdo ví, třeba se chystá další, s ještě větší hromadou novinek, co říkáte? Příští týden si každopádně od Maybelline trošku oddychneme a vrhneme se na produkty pečující kosmetiky. Nyní se však pojďme s Maybelline rozloučit stylově. 


Maybelline toho na nás chrlí opravdu hodně na všech frontách a tak bylo více než jasné, že po všech primerech, pudrech, makeupech a rtěnkách museli přijít také nějaké produkty na očka a ty pro vás mám dnes rovnou dva. Lash sensational řasenku a k tomu i oční linky z odpovídající linky v černo černém provedení. 


Sensational řada je jemná, ženská, líbivá a hravá. Obaly jsou vyvedeny ve světle růžové a působí na člověka tak nějak pěkně a příjemně, navíc se na toaletce úžasně vyjímají. Nemůžu si rozpomenout, jestli je řasenka novinkou, ale tak nějak mám v mysli, že je už nějaký ten měsíc stará a teď byla jen vylepšena a přebalena do nové podoby, linky jsou každopádně horkou novinkou - a nejen ledajakou. Myslím si, že všechny upoutal ten neuvěřitelně zvláštní tvar, kterým jsou obdařeny. 


Ony jsou totiž ty linky, tedy alespoň jejich apikátor, zkosené. Ano, slyšíte i vidíte dobře a správně. Hrot linek směruje dolů v ostrém úhlu tak, abyste si ulehčily aplikaci a dobře na ní viděly. Skvělá pomůcka pro začátečníky, že? Musím však říct, že mi dalo několik použití, abych si na držení této verze v ruce vůbec zvykla a opadl u mě ten prvotní šok z toho, jak je mám aplikovat tak, abych dosáhla cíleného looku. Jakmile si však zvyknete, jde to s nimi už dobře. Hrot je úzký a přesný, ideální pro vykreslení opravdu úzké linky. Bez problému na něj však můžete přitlačit, linku pořádně přifouknout a mít jí výraznější. Když si dáte práci i s ocáskem, bez problému jej vykreslíte. Samotná tekutina uvnitř je opravdu černě černá, po nanesení matná, dobře drží, neslévá se a vypadá na očku velmi pěkně.


Řasenka je pak produkt, který mi k srdci nepřilnul, protože jednoduše nesplňuje to, co bych od řasenky očekávala. Sice řasy hezky pročeše a obalí v černé, ale to je tak všechno. Není tu žádné super zhuštění ani prodloužení, výsledný efekt průměrný. Ani jsem vám ji nefotila, protože nebylo moc co. Řasenka má každopádně velmi povedený kartáček a myslím, že by mohla vyhovovat všem, kteří mají od přírody řasy husté a dlouhé, ale potřebují je natočit a zvýraznit. V průběhu dne totiž bez problému drží, neopadává a nehrudkuje.  



*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. mne tá riasenka práveže maximálne vyhovuje, pretože moje riasy nie sú ani dlhé, ani husté, ani vytočené :D a ona to všetko dokáže zmeniť, s výdržou celý deň :) tak asi je to individuálne a každému sedí niečo iné :) každopádne ma zaujala tá linka, hlavne jej tvar :) u nás som ju vôbec nevidela
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. U řasenky se mi nelíbí ten kartáček, na mě je moc malý a zvláštní :D Ale na linky se určitě chystám za každou cenu. Taky mi přijdou zvláštní, ale lákají mě :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)