Maybelline SuperStay Matte Ink

pondělí, listopadu 13, 2017

Ahoj všem, 
doufám, že jste si užili skvělý víkend. Já se vám rovnou svěřím s tím, že u mě byl víkend zavalený prací na diplomce a moc jsem si to tedy neužívala. Jaká krása je možnost se od toho všeho odpoutat a alespoň na chvilku si mozek zaplavit něčím, co má člověk k srdci blízké a přináší mu to radost. Není tomu tak dávno, co jsem vám slíbila další týden, věnovaný exkluzivně novinkám od Maybelline a nyní svůj slib plním. Nebo snad znáte jinou značku, která by na nás vypustila tolik novinek, jako právě zmiňovaný Maybelline? Já tedy ne. 


Tento týden rozjedeme s produkty na rty, protože k těm mám jednoduše nejblíž. Nejen že jich mám doma nejvíc, ale také mě na celé kosmetice úplně nejvíc baví. Super Stay Matte Ink jsou tedy matné tekuté rtěnky. Ha, jako by jich v poslední době bylo na trhu málo, že? Každá značka si ale chce přihřát trochu té své polívčičky a tak není divu, že se na nás tento trend posledních let valí ze všech stran. Jak myslíte, že se tekuté rtěnky povedly u Maybelline? 


Na úvod napíšu rovnou, že řada SuperStay jako taková mě u srdce vůbec nevzala a to především díky těm otřesným obalům. Nezlobte se na mě ale Maybelline umí skvělé věci (viz Fit Me řada nebo Master řada) a u SuperStay se vytasí s bílými, matnými, plastickými obaly? No nevím nevím, ale nějak mě to celé od pohledu zrazuje a žádný z těch produktů si rozhodně nebudu na toaletce vystavovat. Na druhou stranu moc pěkné je, že odstíny jednotlivých rtěnek barevně korespondují alespoň s obalem, tudíž je vám hned jasné, po jaké barevné variantě sáhnout v případě, že je však budete uchovávat hrdlem vzhůru. Nebo naležato. No co už. 


Po "odšroubování" hrdla na vás čeká velmi povedený, houbičkový aplikátor, který má ve svém středu prohlubeň, ve které se ukrývá naprostá většina produktu. Ten pak jednoduchými tahy po rtech rozetřete. Čím tmavší odstín, tím je s ním lehčí práce, protože více kryje. U té světlé růžové se pořádně nadřete, aby byl odstín jednolitý. No nic, jedeme dál. Aplikátor má dobrou velikost, která pěkně obejme rty (možná na ty užší bude dost dlouhý), ale pracuje se s ním jednoduše. Na špičce je dostatečně zkosený, abyste se dostaly do všech záhybů na rtech a jednoduše je vykreslily. Jelikož se však jedná o tekutý produkt, jednoznačně doporučuji použití konturovací tužky na rty, abyste si přirozený tvar vašich rtů bez problémů udržely. 


Co se výdrže týče, netuším, jestli mám tu 10 v blbé verzi či co, ale prostě ta světloučká barva na mě nedržela ani za píď a během dvou hodin byla ta tam. Za to tmavé odstíny jsou podle mě naprosto peckovní, skvěle drží celý den, necuckovatí, nehrudkují, neopadávají a vypadají jednoduše božsky. Pozor na to, že tyto rtěnky nikdy zcela nezasychají a budete u nich mít pocit jemné lepkavosti, což někomu může vadit. Je to tedy v podstatě 50/50 protože i když jsou pro mě ty tmavé odstíny na jedničku, stejný efekt (a i bez lepení) mi udělají milované Too Faced, které nic z mého No1 zřejmě už nikdy nesesadí. 
Jak to vidíte vy? 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Mrzí mě, že u nás v drogerii ještě nejsou, nebo jen 5 nudných odstínů, potřebovala bych ty fialové. Četla jsem, že lepí, ale jak který odstín.

    OdpovědětVymazat
  2. tak tie vyzerajú celkom dobre :) páčia sa mi balenia, ale aj tie výrazné odtiene :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám ráda, když produkty inzerují "super stay" a "matte" a pak ani pořádně nezasychají, lepkají, a ještě hůře - pořádně ani nevydrží. Každopádně odstíny to jsou krásné a vypadají takhle moc pěkně, ale nevím, jestli bych si je pořídila. Dle tvojí recenze mi zní jako matné rtěnky Burjois, které taky nezasychají úplně a ačkoliv jsou matné, tak pořádně nedrží..

    <a href="http://nikolamills.com/“> Nikola Mills </a>

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)