October Empties

pondělí, listopadu 06, 2017

Krásné dobré ráno, 

je to až k neuvěření, ale máme za sebou další měsíc. Vždy, jakmile začne semestr, mám pocit, že nevím, kde mi hlava stojí. Dny se míhají. Neustálý kolotoč škola-práce-seminárky-příprava-škola. To je pak život - totálně nezajímavý. Dny do konce roku se nám s úspěchem ukracují a už to nebude ani 50x co ulehneme do peřin a bude tu Štědrý den. Ano, zařídím se k těm bláznům, co se na něj každoročně moc těší. 
Ale dost už, pojďme se podívat na to, co se mi v uplynulém měsíci podařilo spotřebovat a "vyřadit" a že to bylo, na mou osobu, docela dost kousků. 


Tento měsíc v koši skončí rovných 11 produktů. Z důvodu zastarání se loučím s leskem na rty od Douglas, který jsem pořizovala v začátcích blogu někdy před pěti lety, dále také s pout paintem od Sleeku ze stejného důvodu. Do koše letí i Burgundy paletka od Maybelline, která si ke mně našla cestu bohužel celá rozmlácená a není šance ji zachránit. Dopotřebovala jsem také úžasný parfém od Michaela Korse a doufám, že mě ten samý čeká pod stromečkem i letos. O ostatních produktech si můžete, jako vždy, počíst po prokliknutí na recenzi. 

Maybelline The Burbundy paletka
Miss Sporty Studio Lash
Sleek Pout Paint
Douglas lesk na rty
Bioderma micelární voda
Michael Kors Jasmine Parfém

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Suché šampony od Batiste mám také moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. To vyhazuješ paletku jen proto, že jsou rozbité stíny? Neřekla bych, že je nepoužitelná...dle fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. ooo,táto vôňa od Michael Kors je skvelá! raz som ju ovoňala v parfumerke a odvtedy si stále hovorím, že si ju už musím kúpiť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)