1st GIVEAWAY ever

pátek, dubna 20, 2012

Ahojky!
Blíží se nám léto, dva státní svátky a já si tak říkám, jak oslavit první oficiální měsíc, co bloguju. A jak jinak potěšit své milé čtenářky, neř pořádnou giveaway?
Sesumírovala jsem pár svých oblíbených výrobků a když budete mít štěstíčko, tak si je budete moci vyzkoušet doma. :-)

Jak to všechno bude probíhat?
Ode dneška 20.4. až do 27.5. můžete vyhrát následující ceny (Cils odličovač očí od Maybelline, sprchový gel adidas, antiperspirant adidas, Elseve šampon pro zachování zářivé barvy, deodorant Dove, lesk na rty Plump Out Avon, lesk na rty Essence, Royal lip gloss Rimmel a compact powder Essence). Všechny ceny jsou nově zakoupeny, nepoužité.

Co pro to musíte udělat?
1) být pravidelným čtenářem (vlastnit účet google a kliknout na "sledovat tento blog")
2) napsat do komentáře váš e-mail, abych vás mohla kontaktovat
3) poradit mi, jakou značku (a co konkrétně od ní bych měla rozhodně vyzkoušet)
4) vymyslet, co byste na blogu rozhodně chtěli vidět
5) napsat, jak jste na můj blog narazili

Jak se bude vyhodnocovat?
Ve středu 28.5. vyberu na základě vašich komentářů jednu šťastnou, která si bude moci vybrat z nabízených cen 4, druhou šťasnou vybere random.org a ta bude mít ceny 3 nu a poslední šťastlivá z random.org si odnese věci 2. :-)

Doufám, že vás giveaway potěšila. Děkuji vám za vaši přízeň a za to, že se na blog rádi vracíte.

You Might Also Like

69 úžasných komentářů

  1. Tak já budu tedy první. :-)
    Ještě jsem na tvém blogu nic nečetla o lacích na nehty, nevím vůbec, zda nějaké používáš a pokud ano, tak nám můžeš svoji sbírku ukázat nebo jen napsat recenzi na nějaký tvůj oblíbený. co se doporučování týče, zůstanu u laků a určitě bych ti doporučila nějaký od Miss Sporty. Přiznávám, že obecně je tahle značka nic moc a spousta lidí jí obchází a uniká jim fakt, že konkrétně laky na nehty mají skvělé, dobře se nanáší, dlouho vydrží a ještě jsou za dobrou cenu.
    Na tvůj blog jsem se dostala tak, že jsem zahlédla tvůj komentář na ordinary life, podívala jsem se na tvůj profil a od té doby sleduji blog pravidelně.
    thestan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem se koukala na tvůj blog už delší dobu :), ale narazila jsem na tebe přes svou followerku a jsem moc ráda, že jsem na tvůj blog narazila :)Já bych brala rubriku jako modní isprirace nebo třeba wishlisty - moc mě zajímá, co si ostatní přejou :) A taky bych brala trochu víc článků o vlasech, ale já mám rad habaděj :)Ale myslím si, že je to na obě o čem psát, jelikož ty je píšeš a určitě, když budeš chtít o něčem psát ty tak toho napíšeš určitě víc :) Jinak jsem ještě chtěla říct, že máš pěkné články a ráda bych ti doporučila jakoukoliv kosmetiku od Dermacolu... podle mě je to velmi dobrá kosmetika ! :) a i celkem levná :)
    Jinak moc pěknej blog a krásný články !:)
    heartfromcosmetics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já na Tebe narazila když jsou koukala na diskuzi pod recenzí Rendy z Ordinarylife, měla jsi tam nějaký doporučující komentář k Rimmel tak jsem to chtěla omrknout :). Co jsem tak prozkoumala celý tvůj blog, tak se mi moc líbí (spoustu kosmetiky :)), ale přidala bých víc Tvých fotek kosmetiky "v akci" místo těch stáhnutých z webu ...myslím, že všichni uvítají fotku jak make-up vypadá na obličeji, řasenka na očích a rtěnka na puse :). Jinak jakou značku poradit? Rozhodně souhlasím s tvým názorem na make-upy od Rimmel,ale to už teda víš ( ja zbožnuju ten nový krémovo-gelový) , tak bych Ti ještě doporučila novou rtěnku od Dermacolu,tu hydratační klikací, ja si koupila nádherný odstín 6 a rtěnka je skvělááá,krémová a dlouho předlouho mi vydrží na puse (dýl než ta dlouhotrvající), jo a pak ještě nedám dopustit na řasenku od Maybelinne, tu růžovozelenou klasiku..používaám ji už 6 let :)) a miluju na ní tu černočernou barvu!Uf to jsem se rozjela :D.
    terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, určitě si kup tu rtěnku Rimmel by Kate Moss, je skvělá ;-) já mám odstín 01 a je perfektní :-). Určitě by se mi taky líbily nějaké články o lacích na nehty :-) a na tvůj blog jsem se dostala stejně jako Tereza Kadlecová ;-)

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jak už tu bylo řečeno doporučila bych ti cokoliv od Dermacolu. S produkt co mám jsem naprosto spokojená. Co bch mohla doporučit dál je make)up od revlonu! ;)
    Co bych tu chtěla vidět? Třeba nějaké tutoriály a víc fotek ;)
    novotna.dany@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hmmm ... co by som ti ja mohla odporucit, rozmyslam ze asi essence eyebrow set :) ja sama som neverila ze sa nim da tak krasne upravit a modelovat obocie a bola som milo prekvapena ;)
    Od teba by som tu chcela mozno vidiet viac osobnych clankov, lebo s recenziami som spokojna, tie mas skvele ;)
    Ja som ta nasla, ked som hladala recenziu na maybelline illegal length riasenku ;)
    mishellaway@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. 1. tvoj blog sledujem
    2. moj mail je danka.zimova@gmail.com
    3. odporucila by som ti Biodermu, ja som jej v poslednej dobe moc podlahla a som nadmieru spokojna
    4. na blogu by som uvitala aj nieco o lakoch na nechty a starostlivosti o ruky
    5. nasla som ta uplnou nahodou googlila som o Rimmeli nejake novinky a medzi obrazkami som nasla aj niektore z tvojho blogu ;)

    P.S.: Budem rada, ak sa zapojis aj ty do mojej GA: http://krinolina-prettywoman.blogspot.com/2012/04/giveaway-c-2.html

    OdpovědětVymazat
  8. Doporučila bych ti věci od NYX, není to drahá kosmetika ale je fakt úžasná :). Nebo Yves Rocher, poslední dobou jsem se do věcí od nich zamilovala :)
    na blog jsem narazila díky blogu o giveaways
    jinak bych tu ráda viděla video na tvojí make-up collection :)

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Narazila som na tvoj blog cez blog giveaways. :)
    Čo sa týka toho, čo by som na blogu chcela viedieť, sú to rozhodne wishlisty!! :)
    Odporučiť by som ti jednoznačne mohla špirálu superSHOCK od AVONU. Je to fakt najlepšia špirála na svete, ktorá krásne predĺži mihalnice, absolútne nezlepuje riasy ani nič podobné. Ja ju používam tuším už dva roky a ešte nesklamala. :)
    bloodyxdoll_wrrr@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych ti doporučila Biodermu a její micelární vodu Sensibio, s tou musí být spokojení snad všichni :)A taky značku Ziaja, protože je levná, což já mám ráda a zatím všechno, co jsem od ní vyzkoušela, mi dokonale sedlo. Můžeš mrknout na recenze u mě na blogu, když budeš chtít :)
    Na Tvůj blog jsem narazila náhodou, když jsem pročítala blogy ostatních, myslím.
    Jinak mám moc ráda kosmetické recenze, takže určitě uvítám, když v nich budeš pokračovat. Ráda si přečtu i new in článek nebo různé kosmetické tipy :) Konkrétně bych třeba ráda viděla tvoji sbírku kosmetiky nebo laků na nehty :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Doporučila bych ti deodorant Playboy. Myslela jsem si, že to bude blbost, že je to jen reklamní tah, ale doopravdy funguje. Potím se 24/7 a tento jediný mi pomáhá, že se nepotím a když se nějaká kapka ukáže, začne vonět. Já mám vůni Play it sexy. :)
    Na blog jsem narazila, když jsem vyhledávala recenze na kosmetické výrobky a chtěla jsem některý, který ještě neznám - jak blog, tak výrobky.
    Zůstala bych u kosmetických recenzí, těch není nikdy dost :)
    Dala bych sem fotky, jak máš uspořádanou kosmetiku, laky na nehty, vůně...

    satna.veronika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Narazila jsem na tvůj blog přes blog o giveaways, snad to nevadí:-) Ale musím teda přiznat, že jsem ho projela od začátku do konce a hned sleduji:-)
    Jinak vyzkoušet...mě osobně by třeba zajímaly nějaký čístící masky nebo peelingy proti černým tečkám, které mě trápí. Take neutrogena, loreal, garnier, freeman, synergen, balea atd.:-)A z dekorativní určitě dermacol a maybelline. I když musím přiznat, že poslední doobou tyto značky podvádím právě s rimmelem:-D
    A musím ti pochválit recenze..mám ráda ty, kde je na konci shrnutí plusů a mínusů:-)Akorát bych možná přidala víc osobních fotek..např. bronzery na tváři nebo tak:-)Nebo maku upy a řasenky před a po.
    můj mail je jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Na tvoj blog som narazila pri prezeraní iných blogov.Ja som si obľúbila laky od NYC-u takže asi laky od NYC:)Potom taktiež deodorant Playboy a Bioedermu.
    Čo by som chcela vidieť? Ako máš usporiadanú kozmetiku, voňavky, laky a tak... viac tvojich fotiek:)

    martina.skoldovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, nevím jestli si lakuješ nehty, ale jestli ano, tak si pořiď určitě top sealer od essence. Pokud ne doporučuji rtěnky od essence.
    Narazila jsem na tebe brouzdáním po internetu.
    Tvoje recenze jsou celkem fajn. Ale líbilo by se mi kdyby jsi sem přidala třeba líčící tutoriály, nebo videa.
    bibr13@eamil.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych ti ráda doporučila od Ziaji krém na ruce kakaové máslo, nádherně voní :) Ale i všechny ostatní výrobky od této značky jsou usper :).
    Narazila jsem na tebe přes followerku, která zveřejnila tvoji Giveaway ;)
    A na tvém blogu bych ráda viděla jakékoliv články o vlasech nebo třeba videa s líčením :)

    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. aleachim15@seznam.cz

    gliss kur černou řadu
    narazila jsem na blogu s giveawey
    a nejradši na blogách mám new in nebo diy

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj. Na tvojom blogu som po prvýkrát. Našla som ťa na stránke, ktorá sa venuje GA a dáva odkazy na stránky kde prebiehajú. Klikla som zo svedavosti o čo ide. Predtým ako som napísala tento komentár (píšem :D) som si pozrela tvoj blog. Páni musím uznať, že je úplne super. Videla som ich už veľa podobných, ale tento je výnimočný. Hneď som dala nasledovať, a nie len z toho dôvodu, že kto sa chce zúčastniť to musí dať. Rada sem budem chodiť častejšie a sledovať čo nám nové napíšes :) Na blogu by som rada videla tvoje hoby. Čítaš knihy? Daj to sem. Si na prechádzke v krasnej prírode? Určite to pridaj. Milujem fotky a tých by som si tu priala veľa! Akú značku by som ti odporučila? Nie som žiadny značkovský typ, to skôr ja si dám rada poradiť. Minule som čítala o bioderme (neviem či si to už skúsila). Ohlasy na ňu sú pozitývne, tak ju vyskúšaj, ak chceš. Išlo o čistiacu minerálnu vodu.
    Ak by si si ma vybrala, tak tu je môj mail v prípade kontaktovania :) dominikamurnikova@gmail.com ... Veľmi bohatá GA :) veľmi pekné ceny... prajem pekný deň :)

    www.zivotvosvete.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Sledujem :) Z produktov by som ti odporučila značku Bioderma a možno ešte Essence ale to len z tej dekoratívnej kozmetiky :) Je tam veľký výber a najmä nízka cena :)
    Na blogu by som si možno vedela predstaviť nejaké články z tvojho života. A našla som tvoj blog prostredníctvom blogu, v ktorom sú odporúčania na giveaway :)
    didala2@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji. Blog jsem si na první přečtení zamilovala, vše bych nechala tak jak je :)
    Narazila jsem na něj na blogu s giweaway.
    A co bych ti doporučila? Noo.. osobně asi Ryor, ale většina lidí už ho zná, takže nevím .)
    chiarlottes@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. 1-plasssma@gmail.com
    2-nějakou přírodní kosmetiku, třeba alverde, mají dobré oční stíny, pudr a tak :) a i ošetřující kosmetika je fajn - šampony, krémy...
    3-Musím říct, že prozkoumání celého obsahu tohoto blogu mě docela překvapilo...ten titulek blogu podle mě zní hodně slibně, ale čekala jsem díky němu úplně něco jiného - že bude blog orientován spíš ..ehm, jak bych to řekla...duševně :-) podle mě s "vnitřní krásou" nemají šmínky a móda (prostě materiální věci) nic společného :)) spíš nějaké rady a nápady na to, jak se cítit dobře uvnitř ;-) Ale nejspíš máš o tom jinou představu, to je v pořádku (já jsem trochu jiný živočišný druh, orientovaný právě na duševno druhých lidí, pomoc apod. ), hlavně, aby Ti to šlo od srdce a přinášelo radost :)
    4-dozvěděla jsem se o něm na "Blog giveaways"

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji.;) Doporučila byhc: Kouzelný kelímek od oriflame, krémy ze Ziaji, já měla zatím zkušenost jen s řadou cocoa butter, ale nemůžu si ji vynachválit.:) Pak deodoranty od dove a od nivei - krásně voní a není v nich hliník.;) Na druhou stranu bych vůůůbec nedoporučovala deodorant od Garnieru, stejně tak ani jejich BB Cream. Jo a taky doporučuju voňavku do essence, Vampire's love, ale ta už se asi nedá sehnat.. a pak božský Chanel N°5!:)
    Články.. já vždy uvídám DIY, protože jsem sama tvořílek, pak recenze, abych věděla, jestli něoc koupit, nebo jestli to je šmejd.;) A miluju videa a články typu: Co nocím v tašce, můj pokoj atd.:)
    Na blog jsem narazila přes... buď Blog Geveaways, nebo New Giveaways, te%d nevím, ale byl to nějaký takový.:)
    buffy.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty deodoranty z výhry a šampon od elseve jsem zkoušela, jsou boží, dobrá volba.:)

      Vymazat
  22. Rozhodně bych doporučila rtěnky od Rimmel z kolekce Kate Moss:-) Nejlepší rtěnky, co jsem kdy měla.
    A ráda bych tu viděla nějaká videa:-)
    Na tvůj blog jsem narazila díky giveaway blogu:-)

    mrs.luczynka@seznam.cz
    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. ja by som doporucila od nyc mozaic blusher. velmi krasna ruzova farba:) rimmel ruze mam rada a maju pekne farby a este bazu pod make up od catrice prime and fine :)
    a ja mam najradsej samozrejme recenzie o kozmetike a mam oblubu pozerat videa :) boli by super video recenzie ;)
    na tvoj blog som narazila cez giveaway blog, ale myslim si ze to je jedno a hlavne, ze som uz sledovatelom :)) a velmi sa mi pacia tvoje recenzie! presne take mam rada.
    sanisloova.daniela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Tak já bych určitě doporučila micelárky od Biodermy, ale to už jsi asi slyšela stopadesátkrát, ale určitě stojí za to! :)
    No, jinak ráda bych tu viděla asi něco o lacích na nehty nebo třeba nějaký video :)
    Na blog jsem narazila díky giveaway :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. já jsem si v poslední době oblíbila Dermacol(makeupy a lesky na rty) a Bourjois(tužky na oči, stíny a lesky) a potom S-he(a tady snad jenom laky na nehty,ale to je možná jen díky tomu,že jsem zatím nezkusila značky jako Essie atd.)myslím že už profláknutý BB cram je super,ale je to o zvyku,..ale nikdy!!fakt nikdy si nekupuj deodorant od Baley...je sice lákavá cena a v krámě se zdá že hezky voní,.ale jsou úplně k ničemu a 3.den už začneš být na tu vtíravou vůni alergická :D
    možná bych tu ráda viděla nějaké to video s recenzí a nebo s líčením...
    na tvůj blog mě upozornila moje kamarádka...
    a ještě jedna věc:myslím že na to,že ten blog máš chvíli,máš úžasnej začátek....tvoje články jsou super ;)
    gabisek123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. kikinka-13@seznam.cz
    máš skvělý blog, navštěvuji už jej nějakou dobu :) nedávno jsem dostala tělové mléko od garnier repairing care a musím říct, že je opravdu ůžasné, můžu ho všem jednině doporučeit :) má velice příjemnou vůně, lehce se roztírá, nezanechává mastný film a pokožka je po něm krásné hebká a vláčná :) jinak na tvém blogu budu ráda za nějaké další kosmetické recenze, na tvůj blog jsem narazila náhodou přes blog mé kamarádky :D

    OdpovědětVymazat
  27. hartlova.d@gmail.com
    na tvůj blog jsem narazila díky giweaway blogu, ale líbí se mi, že si beauty blogerka a tak tu rozhodně nejsem naposledy :)
    moc bych ti doporučila kosmetiku Yves Rocher a hlavně její šampóny na vlasy, to jsou prostě zázraky! :)
    co bych tady chtěla vidět? Já nevím, piš co tě baví :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj :)
    1.jsem
    katerina.z.1998@seznam.cz
    3.Asi něco s biodermou,nebo lancome make-up :)
    4.Tak třeba nějaký článek o lacích ::?? :) . Nebo více článku Elf :)
    5.Na tvojem blogu jsem byla už předtím :) . Ale naraila jsem potom zase na něho na Blogu o soutěžích :) . A moc se mi tu líbí :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, tenhle blog je fajn, doufám, že budeš pokračovat. Co bych ti já doporučila, tak je určitě Alverde. Suprová přírodní kosmetika za pár kaček. Mám ráda jejich šampóny, sprcháče i tělová mléka. Nedávno sem objevila i jejich olejíčky a do těch sem se zamilovala, určitě vyzkoušej. Co bych na tomhle blogu ráda viděla tak jsou třeba nějaká videa. A našla sem tě přes giveaways blog.
    ejuna61@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. 1) splňuji :)
    2) lucia562@seznam.cz
    3) doporučuju Neutrogenu, konkrétně krém na ruce, je úžasný, v zimě jsem měla ruce jako struhadla a teď? naprosto hladké a jemné.
    4) Brala bych víc článků o vlasové kosmetice a taky občas něco o nechtech. :)
    5) Na tvůj blog jsem narazila přes Blog giveaways.

    OdpovědětVymazat
  31. 1. OK
    2. Olenakova@gmail.com
    3.odličovadlo od Lóreal(nevzpomenu si na název, takže vlastně neporadím:-)
    4. líbil by se mi článek o kosmetice na poškozené vlasy
    5.blog Giveaways
    6.:-)))))

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, skvělá giveaway, hodně dárků! :)
    A doporučuju třeba niveu ;)
    Článek jakýkoliv, a našla jsem tě na blog giveaways
    v.kusalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. No teda :)
    Od Lush Mask of maghnaminty je skvělá <3
    Videa :)
    klaruskabeluska@seznam..cz

    OdpovědětVymazat
  34. neviem či to čo ti poradím už dávno nepoznáš, teda neskúsila si :D ale mne sa veľmi páči essence krém na ruky s vôňou jahody,a le všetky vône sú krásne
    páčil by sa mi nejaký článok s fotkami z nejakého výletu, či random fotky, originálne diy
    no na tvoj blog som sa nejako preklikala :) zaujal ma tvoj popis v profile tak som sa rozhodla popozerať si ho :)

    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  35. Sledujem od teraz :)
    Značku? Tak to teda netuším,ja na takéto veci moc nie som,čo sa kozmetiky týka,ale strašne by som chcela balzám na pery v plechovičke od Balei,sú až dve vône.Tiež ma v poslednej dobe veľmi zaujala značka Ziaja z poľska,majú naozaj zaujímavé produkty a edície ako kozie mlieko,kakao,pomaanč,či olivy.Skúsila by som nejaký sprchový gál,kakaový krém na ruky a balzám na pery z pomarančovej edície :)
    Máš blog o kozmetike a tej je tu naozaj dosť,takže neviem.Píšem to všade,ale zaujali ma na blogoch články moje obľúbené filmy,seriály,blogy,produkty,laky,čokoľvek.
    Na tvoj blog som narazila ani neviem ako,zdá sa mi že som na teba klikla v nejakých komentároch.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  37. 1)OK
    2) Barbie.Dolls@seznam.cz
    3) Určitě pleťové masky z HM, jsou lxuxusní hlavně čokoládová !
    4) Pořádné návody na líčení, a taky nějaký ten účes
    5) Hledala jsem an googlu nějaký příspěvek v češtině o svíčkách YK a bylo to :)

    M2j se

    http://raspberryfromprague.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  38. Já mám moc ráda kosmetiku Amie a z dekorativky asi učitě Dermacol :) Mám od nich ráda 24 h makeup a pudry :)
    Chtěla bych vidět více návodů, tutoriálů :)
    majbary@seznam.cz
    Na Tvém blogu jsem skončila díky stránce, kde jsi zanechala komentář :)

    OdpovědětVymazat
  39. Hrozně mám ráda Ryor kosmetiku.. Ta je super, mám odzkoušeno nejvíce věcí a jsem spokojená:)) To je z té pečující kosmetiky.. a dekorativní mám oblíbenou Essence a Dermacol.. také se pár dobrých výrobků najde i ve značce NYC:))
    Na tvůj blog sem narazila náhodou přes komentář a musím říct že se mi tu moc líbí:)) A co by mohlo vylepšit tvuj blog opravdu nevím, mě se každý blog líbí takový jaký je:))

    veirauchova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. 1. Splněno
    2. xxiixxi@centrum.cz
    3. Určitě Ryor (můžu doporučit Břečťanový gel proti celulitidě, oční krém, Aknestop krém s fytosfingosinem, gelovou slupovací masku nebo bylinné tonikum), Garnier tělová mléka, Dermacol (řada Aroma ritual a krémy na ruce), Manufaktura (řada čokoláda a pomeranč, NYC rtěnky, Essence laky na nehty...
    4. Líbil se mi článek o Yankee svíčkách, mám ráda články o nových produktech, dobrých e-shopech nebo i kamenných obchodech, tipy na zajímavé knihy či filmy a seriály
    5. Všimla jsem si tvého komentáře u Ordinary Life

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, sleduji tě teprve až teď, ale tvůj blog vypadá moc zajímavě, tak ti snad nebude vadit, když se soutěže také zúčastním. :)
    Na blozích čtu ráda recenze na kosmetiku, která není drahá, takže ji potom můžu vyzkoušet nebo články o životním stylu, takže by bylo super, kdybys taky nějaké napsala.
    Za sebe bych ti doporučila vyzkoušet slupovací masku Aknestop od Rioru, zanechává velmi jemnou kůži nebo sprej pro objem vlasů od AVON - Advance Techniques. Moc spokojená jsem také s paletkou očních stínů od ELF. ;)
    Narazila jsem na tebe na blogu s giveaways a jsem za to moc ráda, protože to vypadá, že mě čeká další příjemné čtení! :)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Sledujem :) Tak čo by som ti poradila by bolo telové mlieko od avonu s voňou melona :P Krásne vonia :)) a čo by som tu chcela vidieť? Nejaký článok v podobe videa :)

    Timus3ka@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  43. 1) GFC: Sue
    2) zuzahoral zavináč seznam.cz
    3) doporučuji sypký pudr od Dermacolu a štětce od Elfu
    4) Znám tvůj blog jen krátce a zatím jsem nepřišla na nic, co bych tomu ještě přidala
    5) Proklikala jsem se k tobě přez nějaké odkazy nebo komentáře

    OdpovědětVymazat
  44. Na tvůj blog jsem narazila díky blogu s giveaways a jsem moc ráda, protože to tu máš moc fajn:)
    Výrobků, které bych ti doporučila je opravdu hodně, takže za všechny - cokoliv od Ryoru...jejich výrobky jsou fakt úžasný:)
    Nerada radím, co by měl kdo přidávat na svůj blog...Je tvůj a je originální...a tak to má být:)
    janca.lt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem na tvůj blog taky narazila díky blogu s giveaways :)
    a musím říct,že i když jsem tu poprvé,tak se mi blog hned zalíbil :)
    mohla by jsi vyzkoušet a napsat recenzi na řasenku One by one (možná už tu byla,nevím )
    Uninkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. 1)Jasně že u tak krásněho blogu splněno!♥
    2) veverkanovakova@seznam.cz
    3)Tak například Lush nebo je taky dobrá kosmetika Garbier,(např. BB cream)..Neoblíbenější je třeba od Essence,nebo laky Opi či She..;)
    4)Třeba něco o vlasové kosmetice,nějaké to video,nějaký článek o lacích, a tak rozhodně nepřestávej a buď svá.!♥ Originální":)
    5) Hledala jsem:)

    OdpovědětVymazat
  47. Blog sleduju:)
    i.baslova@seznam.cz
    Ja bych ti doporučila z té levnejsi kosmetiky od essence řasenku "i love extrame" je uplne uzasna a sotji 80 kč!a z těch drahších určitě rozjasnovac od nars!:)
    Asi nejaké video?o kosmetice?:)klidne i kecací:D
    Narazila nahodou na googlu:)

    OdpovědětVymazat
  48. 1) být pravidelným čtenářem (vlastnit účet google a kliknout na "sledovat tento blog") blog sledujem! (meli malíková)
    2) napsat do komentáře váš e-mail, abych vás mohla kontaktovat malikova.m@centrum.sk
    3) poradit mi, jakou značku (a co konkrétně od ní bych měla rozhodně vyzkoušet) špíralu od F&F :)
    4) vymyslet, co byste na blogu rozhodně chtěli vidět ešte viac recenzí! :D a videí :)
    5) napsat, jak jste na můj blog narazili hľadala som si cez google blogy o kozmetike :)

    OdpovědětVymazat
  49. 1) jsem pravidelný čtenář :)
    2) pirkovavendula31@seznam.cz
    3) od s-he lak s číslem 384 právě jej mám na nehtech, nebo od rimmel london lesk na rty royal gloss a konkrétně ten cookie je boží!
    4)víc návodů na účesy a nějaké další recenze.
    5) kamarádka mi poslala odkaz ,že ji blog zaujal

    OdpovědětVymazat
  50. jsem pravidelný čtenář :)
    zaneta.hromadkova@gmail.com
    Ryor řada aknestop! vážně super! akné se mi po třech tydnech hodně zlepšilo§
    Mě by se líbilo třeba nějaké video, outfity atp:)
    google.com

    OdpovědětVymazat
  51. 1.Hotovo
    2. a.kikusek.a@seznam.cz
    3.Boujoirs - make-up123
    4.Miluju všelijaká videika... takže klidně nějaké :)) Fantazii se meze nekladou ;)
    Přes kamarádku :))

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj:)

    takže jsem tvým členem. Máš skvělou giveaway! Naprosto štědrou:) vypadáš jako moc sympatická slečna!:)
    Poradila bych ti korektor od maybelline..je naprosto jedinečný!:))Hlavně na kruhy pod očima..
    Mám ráda videa:) nebo takové to šmejdení jak skladuješ kosmetiku atp...
    Můj mail je marsi.blog@email.cz

    Mrkni ke mně na blog a zrovna jsem zahájila giveaway, takže tebe a všechny srdečně zvu

    http://marsis-blog.blogspot.com/2012/05/g-i-v-e-w-y-nejprve-vam-chci-podekovat.html?showComment=1336232625665#c8039835939513765979

    OdpovědětVymazat
  53. Sledujem, už dávnejšie :)
    Z posledných vecí, čo som objavila by som ti určite poradila vyskúšať micleárnu vodu od Lirene, fakt !
    K tvojmu blogu som sa dostala v komentároch na nejakom inom blogu, ale akom - to už si určite nepamatám :)
    katarina.valikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. ahooj :)
    sleduji :) k.malatinova@gmail.com určite skus laky od essence :)mužeš klidne pokračovat v recenzích jsou skvelé :) na blog jsem narazila na profilu holky která te sleduje :-) krásny blog ,hezká blogerka a úžasná giveaway :) have a nice day <3

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky
    1) sleduji:)
    2) lucie.stocesova@seznam.cz
    3) určitě vyzkoušej gelové oční linky od essence, jsou nenahraditelné, a za 79,- což je také supr:) Uvítala bych zde nějaké laky na nehty, na těch ujíždím :D
    4) narazila jsem na tebe přes http://newgiveaways.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  56. 1. Jsem! :)
    2. katul.d4@gmail.com
    3. Určitě make up Revlon! :)
    4. Narazila jsem na tebe vlastně přes google :)

    OdpovědětVymazat
  57. Myslím, že bys měla vyzkoušet podkladový krém od Lancome.. :) Nedám na něj dopustit :)
    Na blog jsem narazila díky stránce, na které jsou Giveaway :)
    A určitě bych uvítala DIY :)
    papouch86@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. 1. Jsem ! :)
    2. gabcai@seznam.cz
    3. Nevím jsem u tebe poprvé ale třeba Pudr od Mary Kay :)
    4. Narazila jsem na tebe přes blog Newgiveaways :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  59. 1. Sleduji :))
    2. safrova.m@gmail.com
    3. Jej, tak to je těžké :), mám ráda laky od Chine Glaze a tak doporučuji toto :-D. Myslím, že ty už jsi asi vyzkoušela, ale nic jiného mě nenapadá :-).
    4. Potěšili by mě recenze a nejlépe na laky na nehty, ale kouknu se i na jinou kosmetiku :).
    5. Přes blog, kde se zveřejňují giveaway :).

    Moc pěkné ceny :).

    OdpovědětVymazat
  60. 1) splnené
    2) icka.gazdova@gmail.com
    3) vyskúšaj Ziaju alebo Ryor
    4) recenzie
    5) cez iný blog..

    Pekné ceny.. :)

    OdpovědětVymazat
  61. -sledujem
    -sona.sladeckova@gmail.com
    -zahraničnú minerálnu kozmetiku
    -recenzie najviac
    -cez blog giveaways :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahojky,

    blog sleduji, e-mail je janasedlarova@gmail.com. Doporučuji kosmetiku od Essence (rtěnky, oční stíny, tužky na oči - jsou měkké a dobře se s nimi pracuje), dále make-up Wake me up od Rimmel (nemůžu vynachválit, po nanesení je pleť zářivá a hedvábně měkká), oční stínky od NYXu (dobře pigmentované) a kosmetiku Balea (levná a kvalitní). Na blog můžeš dát více recenzí, jaké jsou tvé (ne)oblíbené produkty a ukázky líčení. Jinak na tvůj blog jsem narazila přes blog Giveaways. pa :-)

    OdpovědětVymazat
  63. ahoj :) sledujem tvoj blog, doporucila by som ti asi kozmetiku od biodermy..v poslednom case som si tuto znacku velmi oblubila a nedam na nu dopustit :) a na blogu by som chcela vidiet videa :)
    lusinka721@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Sledujeem ;) Narazila som na teba.. hmm.. už ani neviem kde.. tuším niekde v komentároch :)
    Blog je super, a nič by som na ňom nemenila :) Pokračuj v tom, čo ťa baví- čiže kozmetika.
    Recenzie, diy? a keby si spravila nejaké to video ;) Líčenie, alebo rovno tie recenzie vo videu :) Inak je všetko v poriadku :)
    Giveaway je super :) veľmi rada by som vyskúšala lesk na pery od Essence.
    Ty nám by si mala radiť a nie my tebe ;D Tak ja mám najradšej v poslednej dobe značku Balea, tie sprchové gély a deodoranty Balea young.. Bioderma, sú ta ňu dobré recenzie.. ale ako som už čítala na tvojom blogu, skúsenosti s ňou už máš :) Pleťové krémy od značky Nivea alebo obľúbila som si aj poľskú značku ziaju a zaujalo ma kakaové maslo a hlavne pomarančový sprchový peeling :) Pre tých ktorí majú suchú pokožku :)

    Tak teda skúsim šťastie.
    timulqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Sleduju ;) Na tvůj blog jsem narazila náhodou, projížděla jsem na googlu blogy o kosmetice atd.. A narazila na ten tvůj no a zamilovala jsem si ho! :)
    Super je určitě Balea, levná a kvalitní kosmetika. Nejvíc mě dostaly sprchový gely a tělový mlíka z řady balea a balea young ;)
    Na blogu bych chtěla vidět nějaká videjka typu: Co je v mé kabelce? My make-up colection ;) Atd.. ;)Jinak moc pěkná giveaway! Jen tak dál ;)
    barunka.ladna@seznam.cz ;)

    OdpovědětVymazat
  66. Sleduuji.
    Narazila jsem přes blog giveway , kde jsi ji měla zobrazenou. :)
    DIY, RECENZE, TIPY, HUBNUTÍ :))

    Takže.. Maybelline - řasenka One by One. Rimmel - Stay Matte pudr , laky na nehty z lékárny na zpevnění. Lak na vlasy Taft černý. Ziaja, Bioderma, Yves Rocher, Sephora. Miluju laky na nehty od essence, řasenku Rimmel - sexy curves. BB cream od Garnier. Make-upy od dermacolu, které jsou všechny skvělé. na závěr AKNE COVER OD DERMACOLU, KTERÝ ZAKRYJE NAPROSTO VŠE!!! )))

    zlatisko96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)