Avon Senses - clean and refreshing body scrub

pátek, dubna 27, 2012

Bývaly doby, kdy jsem si myslela, že můžu žít naprosto vklidu bez tělového peelingu. Názor jsem ale rychle změnila po tom, co jsem začala používat svůj první (ten byl tuším od Balei, nebo jakési podobné značky).

Dneska vám chci představit peeling od Avonu z řady Senses a tudíž další věc, kterou můžu směle zařadit do rubriky vypotřebováno.
Byl to můj vůbec první peeling od Avonu a můžu říct, že jsem s ním byla nad míru spokojená.
Krásné, velké "kuličky" které mou kůži opravdu zbavili všech odumřelých buněk a navíc, naprosto úžasně voní.
Je pravda, že na pořádné "oscrubování" jsem spotřebovala pořádnou dávku, ale to se mu za těch 99 Kč dá s přehledem odpustit.




Jak jsem již psala, peeling je z řady Senses a já jsem měla verzi Lagoon, takže jsem si opravdu připadala jak na moři (musím říct, že se poslední dobou Avonu, co se vůní výrobků týče opravdu hodně daří) a už se těším, až vyzkouším i další verze.

Velice mě zaujalo i samonté balení peelignu, čili klasická "tubovka", ovšem s krásným provedením. Chceme přeci, abychom měli krásnou koupelnu, ne? 

Abyste viděli tu úžasnou pěnu, co vytvoří, tak jsem kápla trošku do umyvadla, a pustila na něj vodu. A vidíte? Neuvěřitelná pěěěěěěěna, takže důkaz toho, že mikroperličky pracují opravdu dobře.

Spotřebovat mi ho trvalo necelé dva měsíce, což si myslím, že je čas tak okorát.

Za mě osobně hodnocení 10/10.

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Nikdy jsem tenhle peeling neměla, ale podle toho jk ho hodnotíš tak si ho asi brzy koupím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)