Dubnová přáníčka

středa, dubna 18, 2012




Aprils wishlist

Máme tu skoro půlku dubna a tak si musím "sesumírovat" co si chci ještě pořídit, na co kouknout, co očíhnout a co objednat.
Na prvním místě jsou Yankee Candle, už jsem tu o nich psala příspěvek, chci od nich objevit co nejvíce vůní.Další věc v řadě je Maybelline Fit me powder, o kterém jsem četla několik skvělých recenzí a myslím si, že by mi neměl uniknout.NYX jumbo pencils, do kterých jsem se zamilovala, no, vůbec by mi nevadilo pořídit si pár nových odstínů. :-)
Talisman, aneb nový film natočený dle knižní předlohy mistra Nicholase Sparkse, mého nejoblíbenějšího spisovatele.
Dlouhou dobu si taky brousím zoubky na nový kabuki brush, který už opravdu nutně potřebuji. V Sephoře probíhá akce na Benefit a já toužím vyzkoušet jejich řaenku They're Real, akorát nevím, které další produkty k ní připojit. :-)
Blíží se jaro, takže je také potřeba obnovit šatník a mě by se především hodily nové jeansy. Další nutností na léto je kvalitní opalovací krém. Já se letos chystám vyzkoušet ten od Biodermy. A nakonec: po rťence Lasting finish by Kate od Rimmel už pokukuji nějaký ten týden, že by nakonec skončila u mě v košíku?

Co vaše tipy a nápady? Máte něc, na co se těšíte? Čekám na vaše komentáře ...



You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. brousím si zuby na tu samou rtěnku :-) jinak se tento měsíc chystám ještě na nějaký kondicionér a masku na vlasy a zbytek nechám na květen, protože už jsem toho poutrácela za tento měsíc dost.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtěnka je obrovské vábidlo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak moje rtěnka už je doma:-) chtěla jsem něco nenápadného, takže vyhrál odstín 03.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, mně dnes přišla moje. 03 a 07 pro mamku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)