Glam Eyes

neděle, dubna 29, 2012


Dneska se podíváme na stíny od značky Rimmel, konkrétně na Glam Eyes Smokey Quartz v odstínu 030. Tyto stíny zakoupíte v jakékoliv drogérce, cena se pohybuje kolem 80-100 Kč. K dispozici je nepřeberná škála odstínů, takže si každý vybere ten, po kterém jeho srdce prahne. Stíny jsou pudrové, takže se dají nanášet jak "nasucho", tak "namokro". :-) Rovnou vám řeknu, že já je osobně radši nanáším na mokro, pak vytváří na oku krásný holografický efekt.

Stíny jsou baleny včetně houbičkového aplikátoru. No, nebudeme si nic nalhávat, k aplikaci budete potřebovat svůj vlastní štětec. Tím stíny krásně rozetřete, a můžete s nimi docílit i jemného kouřového líčení.

Nápadité mi přijde, že na zadní straně krabičky je i malý návod na to, jak docílit jakého looku. :-) Tyto stíny se prodávají jako mono, duo i quatro. Ještě jednou opakuji, svou barvu si najde každý.

Dnešní líčení: Pokusila jsem se vám vyfotit mé dnešní nalíčení těmito stíny. Ve vnitřní části oka jsem použila "mokrou" verzi. Na stínování vnějšího koutku jsem pak použila stíny klasicky. 

Co mě mile překvapilo, byla kvalita stínů. Vydrží mi po celý den i v práci (pravda, s použitím primeru, jinak by to nešlo). Nestékají se, nesplývají s dalšími, pokavaď stínujete a vůbec celá jejich konzistence je na víčku velice příjemná.

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Tak ty vypadají moc hezky. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné stíny :) Mám moc ráda stíny od Rimmelu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička přesně k Tvým očím :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou překrásné, přesně můj odstín :) Musím se na ně zítra mrknout v drogérce :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásne očká :)) tento istý odtieň mám aj ja, ale ešte v starom obale...
    príď aj ty mrknúť ku mne, tiež tam mám dosť rimmel recenzií
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné, máš hezkou barvu očí.
    Co znamená použití za mokra? Jsem nějak mimo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuju :-)
      Použití za "mokra" znamená, že si štěteček přestříkáš trochou vody. Stíny pak dostanou výraznější, takový metalický vzhled.

      Vymazat
    2. Díky, jsem zase o něco chytřejší :-)
      Ať se daří!

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)