Maybelline řasenka versus Maybelline řasenka versus ...

úterý, dubna 17, 2012

Ahojky!
Hled na začátku, než se do něčeho vrhnu, bych vám chtěla poděkovat za zájem o blog a rozrustájící se pravidelné čtenáře. :-) Jsem moc ráda, že se vám tu líbí. P:S: Že bychom si dali nějakou tu giveaway?

Nedávno mi přišel úplně první dotaz a to od Michell, ohledně řasenek Maybelline The Collosal Volume, Illegal Lenght a One by one Volume. Takže jak lépe napsat názor, než řasenky porovnat a zhodnotit?

The Colossal jsem si kupovala naposledy loni před vánoci, One by one jsem si pořídila až na základě dotazu zhruba před třemi týdny. Což je dostatečná doba na to, abych vám tu o nich něco napsala. Nakonec se pak podívám na novinku (tedy alespoň na našem trhu), kterou mám zhruba týden a to Illegal Length.
Na začátek předesílám, že se řasenky prodávají za standartní cenu 249 Kč/ks, ale často probíhají nejrůznější akce, takže se dají ulovit až o stokorunu levněji.

The Colossal Volum' Express Mascara
Co nám slibuje: Díky speciálnímu složení s kolagenem a mega kartáčku získáte kolosální objem řas! Jedním tahem a bez žmolků!
Pro dosažení nejlepších výsledků: Řasenku nanášejte rovnoměrně od kořínků ke konečkům řas, až získáte požadovaný objem.
Můj názár: Hned na úvod článku vám můžu říct, že je to nejlepší řasenka od Maybelline (pro objem) vůbec. Můžete jí nanášet klidně ve dvaceti vrstávch a řasy budou vypadat skvěle. S kartáčkem se pracuje výborně, řasenka sama o sobě je akorát "mokrá", řasy neslepí, krásně je nadzvedne. Jestli jí někdy nedej Bože Maybelline přestane vyrábět, tak se půjdu asi odstřelit.
One by One Volum' Express
Co nám slibuje: Egonomický kartáček z elastomeru Lash Catcher má eliptický tvar a kopíruje obrys oka. Je pružný díky měkkému, poddajnému materiálu, pročeše a oddělí řasy tahání. Je to kartáček s trojím efektem. Každou řasu zachytí, obarví a nakonec oddělí.
Můj názor: Řasenka opravdu řasy oddělí a nadzvedne, ale obarví? Nevím, jestli mám jen já "špatný kus", ale pigmentace mi přijde opravdu dost mizerná. Ano, pakavaď hledáte rozdělení a natočení, je to řasenka pro vás, pokavaď ovšem hledáte hustotu, tak tu vám One by One nenabídne. Navíc, pro někoho by mohl být problém docela velký plastový kartáček.

Illegal Length
Co slibuje: Řasenka s prodlužujícími vlákny, která řasy prodlouží až o 4 mm. 
Můj názor: Slyšela jsem hodně "nadávek" od holek, kterým mikrovlákna v řasence vadí. Můžu říct, že já je nijak nevnímám. Nepřijde mi, že by mi oko dráždily, naopak se tak jako "přichytí" ke kořínkům a tím je opticky zhustí. Nevím, jestli se řasy prodlouží o 4 mm, ale rozdíl pochopilelně vidět je. Jak již sama řasenka říká v názvu, padle těm, kteří hledají především délku. Nadzvednutí nebo natočení jsem si (zatím), bohužel nevšimla.

Pro mě osobně tedy:
The Colossal Volum': 10/10
One by One: 6/10
Illegal Length: 8/10


You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Já mám One by One voděodolnou a satin black, a musím říct Satin Black vypadá v jedné vrstvě tak jako voděodolná asi ve třech. Colossalku plánuji v budoucnosti také zkusit. Bohužel Illegal Length mě nezaujala.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak je možné, že tam bude můj "problém". Bohužel nic není dokonalé ... :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)