NYX Jumbo Pencils

čtvrtek, dubna 12, 2012


Je to už skoro měsíc, co mi přišel balíček z kosmetika-usa, takže jsem měla více než dost času prozkoumat, vyzkoušet a otestovat, co jsem si objednala. Dneska vám představím první věcicky, a to NYX Jumbo Pencils. Určitě jste o nich už slyšeli milionkrát. Jsou něco jako "nejprodávanější-se věc od NYX". U nás vás přijdou na 99 Kč, v USA jsem koukala na 3,50 takže si myslím, že cena je více než přijatelná. Prodávají se ve 32 odstínech, takže si každý vybere dosyta, dle libosti. Osobně mám zatím tři (Joghurt, Pure Gold, French Fries) a už teť můžu prozradit, že dalších pět je na cestě. Inu, podívejte se sami...

 Když jsem balíček otevřela a tužky poprvé uviděla, tak jsem se zděsila. Jsem obravdu obrovské :-). Musela jsem si na ně pořídit nové "ořezávátko". Ale to není žádný problém. Tužky jsou skvěle pigmentované, a opravdu hodně krémové. Nedoporučiji vám nanášet více vrstev, pak mají tendenci z očí stékat. Stejně tak pod ně nepoužívejte bázy, použijte jen primer. Čím více věcí aplikujete na víčko před použitím samotné tužky, tím hůře bude držet. Aplikovat je můžete buď rovnou na víčko, nebo pomocí prstu, či štětce. Já volím variantu rovnou na víčko, ale uznávám, že by s tím někdo mohl mít problémy.

Jistě se teď ptáte, jak byste je vlastně měli používat.
JE to jednoduché. Můžete je použít jen tak samotné (nemusíte se bát, v přiměřeném množství opravdu vydrží a neroztečou se), krásně se roztírají, dá se s nimi vytvořit i kouřové líčení. Stejně tak je můžete použít jako bázy pod klasické oční stíny, které tak zvýrazníte. Světlé tužky pak můžete použít jako klasické zvýrazňovače a rozjasňovače.

Rada závěrem: Chystáte-li se je teprve objednávat, podívejte se na videa na youtube, oni totiž "swatche" na stránkách barvám vůbec neodpovídají.

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Jaký je prosím tě rozdíl mezi bází a primerem? Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Báze by správně měla zvýraznit stín, který na víčko následně naneseš. Primer by měl naopak líčení udržet na místě, zabránit slévání barev atd. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zvláštní, já měla vždy za to, že báze a primer je to samé. Nebyl by názorný příklad, která značka má bázi a která primer?

    OdpovědětVymazat
  4. Nn, není to to samé. :-)
    A příklady? Tak třeba zrovna NYX má oboje :-) klidně je můžeš prozkoumat na kosmetika-usa.cz.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na té stránce mají pouze báze

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.kosmetika-usa.cz/novinky/1183-nyx-hd-eye-shadow-base.html
    http://www.kosmetika-usa.cz/oci/1029-nyx-eyeshadow-base.html
    http://www.urbandecay.com/eyeshadow-primer-potion/296,default,pd.html?start=2&cgid=9999&prefn1=isBestSeller&prefv1=true
    http://www.jessesgirlcosmetics.com/products/view/148
    http://www.jessesgirlcosmetics.com/products/view/257

    OdpovědětVymazat
  7. Na ruce ten prostřední odstín nese jaký název? díky

    OdpovědětVymazat
  8. no hurá, konečně jsem našla další obchod s nyx :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)